Redactie
Redactie Human Interest 30 jan 2018
Leestijd: 2 minuten

Manners Seksvragen #1: Hoe date je een MILF?

Linksom of rechtsom: over seks en liefde praten blijft iets wat we maar wat graag doen. De verhalen stoppen nooit, net als de vragen en ervaringen. In deze rubriek beantwoorden we veelgestelde vragen op basis van onderzoeken en ervaringen van anderen. De aftrap: hoe dat je een oudere vrouw, in de volksmond: een milf – vrouwen tussen de 35 en 60 jaar oud die uh.. zeer de moeite waard zijn.

We kunnen het niet ontkennen, want de cijfers zijn keihard: de meest gezochte term op Pornhub in Nederland is ‘MILF’. Blijkbaar fantaseren we massaal over daten en seks met oudere vrouwen en zijn dit type vrouwen ook in porno populair. De reden? Het verlangen naar iets dat niet mag of onbereikbaar is. De dopamine-levels (gelukshormonen) in je hersenpan reageren heftiger op het idee van genot dan op de daadwerkelijke daad. De kans dat je daadwerkelijk met een rijpere vrouw in bed belandt, is relatief klein en daardoor het verlangen groot en de dopamine levels hoog.

Daten met een oudere vrouw/milf?

De aantrekkingskracht van een oudere vrouw zit ‘m eveneens in de ervaring die ze meebrengt. Ze weet wat ze wil, kent (als het goed is) zichzelf en haar lichaam, is niet meer bezig met allerlei puberale moeilijkheden en weet wat haar doel is: een vurige avond beleven met een jongere man. In moeilijke spelletjes heeft ze minder zin: ze wil simpelweg een leuke avond met je beleven of een boeiende vriendschap (met voordelen) opbouwen. Voor je de zoektocht inzet, is het goed om dit te weten:

Toon je mannelijkheid

Geen moeilijk gedoe, geen vaagheden: wees een man, stap op haar af en gooi je charmes op tafel. Lukt het je om haar te overtuigen, gedraag je dan niet als een kleuter maar houd je rug recht en laat de innerlijke gorilla in je los. Loop je tegen een vlakke hand aan, wees dan ook een kerel en neem je verlies. Een volwassen vrouwe kent het spel, dus je hoeft niet vals te spelen.

Sexy meets classy: deze dames hebben het allebei

Snap dat jij niet per se haar prioriteit bent

Een nacht op avontuur met jou betekent niet dat je nu fulltime op haar bank kunt neerploffen. Een rijpe vrouw is niet alleen rijp in bed, maar ook in de rest van haar leven. Kinderen onder haar vleugels zijn niet ongewoon, evenals een verantwoordelijke baan en voormalige liefdes. Weet dus dat het beantwoorden van jouw charmes niet per se haar prioriteit heeft.

Maak niet duidelijk dat ze een milf is

We snappen het: wanneer het je gelukt is om je in het rijk der rijpe vrouwen te belanden, wil je dat heel graag van de daken schreeuwen. De vrouw in kwestie zal het daarentegen niet waarderen als je non-stop allerlei analyses over haar leeftijd versus uiterlijken kenmerken loslaat. Aan haar vragen of je met zonder jas buiten mag spelen is al helemaal geen goed idee, je bent niet haar zoon. Waardeer haar om wie ze is, dat is altijd de beste aanpak.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.