Alrik de Jong
Alrik de Jong Voetbal 22 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Hier stream je de Saudi Pro League live vanuit Nederland

Oké, we zijn om. Toch willen we wel even kijken hoe het voetbal in Saudi-Arabië er komend seizoen uitziet. Maar waar stream je de Saudi Pro League vanuit Nederland? Een overzicht van de live streams.

Vorig seizoen verraste Cristiano Ronaldo met een lucratieve transfer van Manchester United naar Al-Nassr in Saudi-Arabië. “Om zijn zakken te vullen”, hoorde je veel mensen zeggen. “Die hele Saudi Pro League stelt niets voor.”

Waar stream je de Saudi Pro League?

Nou, dat is komend seizoen wel anders. De miljarden die het Public Investment Fund heeft geïnvesteerd in voetbal, om het imago van Saudi-Arabië op te poetsen, betalen zich inmiddels uit. Verspreid over verschillende clubs voetballen in het seizoen van 2023-2024 Ronaldo, Neymar, Benzema, Kanté, Koulibaly, Laporte, Mahrez en nog veel meer grote sterren in de Saudi Pro League.

Interessant om te zien hoe deze sterren het tussen de locals doen. De beste live streams op een rij, zodat je de zakkenvullende vedettes vanuit Nederland live kunt volgen.

Shahid

De beste optie om de Saudi Pro League in Nederland live te kijken, is de streamingdienst Shahid. Dit platform zendt het voetbal in Saudi-Arabië uit middels live streams, en je kunt ook wedstrijden terugkijken.

Een sportabonnement bij Shahid kost je omgerekend 17,49 euro per maand. Dat is inderdaad duurder dan ViaPlay, waar je de Premier League, Bundesliga en Formule 1 kunt streamen. Je moet nou eenmaal geld overhebben voor de voetbalcompetitie die van geld aan elkaar hangt.

Meer live streams voor voetbal in Saudi-Arabië

Maar als je liever geen geld uitgeeft aan een dienst uit Saudi-Arabië, kan het ook anders. Met een VPN heb je de mogelijkheid om de Saudi Pro League via het Amerikaanse ESPN of het Britse SkySports te kijken. Hieronder vind je meer info over de betreffende live streams.

Dan zijn er ook nog tal van websites die gratis live streams uitzenden van voetbal op het hoogste niveau in Saudi-Arabië. Een paar opties bekijk je hieronder. Weet dat gratis streamen illegaal kan zijn en voor mindere kwaliteit kan zorgen.

  • Totalsportrek
  • Hes-Goal

Bekijk hier het volledige programma van de Saudi Pro League.

Formule 1 gratis streamen

Ben je meer van de Formule 1? Check dan het ultieme overzicht met de beste gratis live streams.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.