Felix Decavel
Felix Decavel Hebbedingen 29 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Lidl stunt met korting op accu-boormachine van A-merk Makita

Vergeet Sinterklaas. Ook Lidl strooit met cadeautjes. Maar dan zal je wel de mouwen moeten opstropen. Gelukkig is geen enkel klusje te zwaar met een accu-boormachine van topmerk Makita. Nu verkrijgbaar met korting.

Helaas is de uitgebreide boormachineset van Makita bij de Action inmiddels uitverkocht. Lidl springt dus net op tijd in de bres, met een stevige korting op een zachte prijs.

Korting op accu-boormachine van Makita

Deze accu-boormachine van Makita is uitgerust met een 2-versnellingsbak die zowel geschikt is voor boren als schroeven. De klusjeskanjer beschikt over een 16-traps draaimomentinstelling voor optimale prestaties. En met de antisliphandgreep, voorzien van een rubberen pad, kun je comfortabel werken tijdens gebruik.

accu-boormachine, Makita, Lidl
(Afbeelding: Lidl)

Dankzij het compacte en lichtgewicht-ontwerp is de accu-boormachine gemakkelijk hanteerbaar. Ook voor mensen met alleen maar linkerhanden. Bedankt Lidl! De mechanische versnellingsbak heeft twee modi: een hoge snelheidsmodus voor snelle inboringen en lichte toepassingen, en een lage snelheidsmodus voor hoogwaardige toepassingen die een hoog koppel vereisen. Het lage geluidsniveau draagt bovendien bij aan een werkomgeving waarbij je de familie niet tot waanzin drijft.

accu-boormachine, Makita, Lidl
(Afbeelding: Lidl)

De gehele set bij de Lidl omvat een accu-boormachine, inclusief twee accu’s en koffer van Makita. Let wel, je kunt alleen je slag slaan op de webshop van de discountketen en de korting van 20 procent maakt deel uit van een deal die niet eeuwig zal lopen. Momenteel betaal je 144,99 euro.

Goedkoper alternatief bij Lidl

Is de deal bij Lidl verlopen, of de accu-boormachine van Makita al uitverkocht? Ga dan voor een goedkoper alternatief van Parkside, ook via de webshop van de disountketen.

accu-boormachine, Makita, Lidl
(Afbeelding: Lidl)

Je vindt zelfs twee verschillende modellen. Een minder krachtige accu-boormachine die je slechts 59,99 euro kost, met accu en snellader inbegrepen. Voor het zwaardere werk, betaal je iets meer, en krijg je er helaas geen accu of snellader bij. Maar deze Parkside Performance zal wel elk klusje kunnen opknappen. En dit voor een prijs van 99,99 euro.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.