Felix Decavel
Felix Decavel Hebbedingen 20 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Action stunt met accu-boormachine van Makita in uitgebreide set

Klusjes niet geklaard? Dankzij deze deal van de Action kun je er helaas niet langer omheen. Want een accu-boormachine, inclusief decoupeerzaag, van topmerk Makita staat momenteel in de bonus. En dus binnenkort bij jou thuis.

Toegegeven, zonder hulp van Lidl-winkelbediende Arnold Schwarzenneger duurt het waarschijnlijk iets langer. Maar de boormachine van Makita is ook een Terminator (van klusjes weliswaar).

Action stunt met accu-boormachine van Makita

De gehele deal van Action omvat een accu-boormachine, een accu-decoupeerzaag, een set van vijf decoupeerzaagjes, twee accu’s, een oplader en een handige draagtas. Allemaal van A-merk Makita.

boormachine, decoupeerzaag, betaalbaar, action
(Afbeelding: Action)

Met de klopboormachine hoef je ook geen vrienden meer lastig te vallen in het weekend. Je kunt ermee schroeven, boren en zelfs klopboren. Kortom: voor alle klusjes een oplossing waarmee je zelf aan de slag kan.

Snelheidsregelaar

Dankzij de instelbare elektrische toerenregeling heb je volledige controle over je schroefwerk. De metalen tandwielconstructie zorgt niet alleen voor duurzaamheid van de transmissie, maar levert ook de benodigde kracht voor veeleisende taken. Bovendien beschikt het apparaat over een snelheidsregelaar, waarmee je de snelheid kunt aanpassen aan elke specifieke taak.

boormachine, decoupeerzaag, betaalbaar, action
(Afbeelding: Action)

Voortaan zal de wederhelft je ook niet langer de oren van de kop kunnen zagen. En wel dankzij de meegeleverde decoupeerzaag. Door het lichte gewicht is geen enkel klusje te zwaar. En de drie standen tillen jouw zaagvaardigheden ongetwijfeld naar een hoger niveau, of je nu fijne afwerkingen of grovere sneden maakt.

Decoupeerzaag met kantelbare voetzool

De variabele elektrische toerenregeling stelt je in staat om moeiteloos het tempo te bepalen voor elke taak. Daarnaast is de decoupeerzaag voorzien van een kantelbare voetzool die maximaal 45 graden naar beide zijden kan kantelen, waardoor je de flexibiliteit hebt om elke hoek aan te pakken.

boormachine, decoupeerzaag, betaalbaar, action
(Afbeelding: Action)

Let wel, de accu-boormachine en decoupeerzaag van Makita is enkel en alleen verkrijgbaar op de webshop van Action. En dit voor een prijs van 169 euro.

boormachine, decoupeerzaag, betaalbaar, action
(Afbeelding: Action)

Is de accu-boormachine van Makita bij Action al uitverkocht? Check deze deal bij Lidl als alternatief.

Ook een accu-kettingzaag in de aanbieding

Toch een fermer klusje dan verwacht? Bestel er dan de accu-kettingzaag bij van Ferm.

boormachine, decoupeerzaag, kettingzaag, betaalbaar, action
(Afbeelding: Action)

Ook deze klusjeskanjer is alleen verkrijgbaar op de webshop van Action. En dit voor een prijs van 29,95 euro.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.