Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 19 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Liam Gallagher en Clarks blazen vergeten schoenen nieuw leven in

Voormalig Oasis-frontman Liam Gallagher en Clarks hebben de krachten gebundeld. Ze blazen een vergeten model nieuw leven in. Het gaat om de Rambler, een suède schoen met een leren achterkant.

Liam Gallagher zie je voor je op zijn eigen Adidas LG SPZL, maar naast sneakers draagt hij ook wel eens schoenen. Ook wat dat betreft is hij merkvast, en hij leent zijn naam alleen aan persoonlijke favorieten.

Liam Gallagher x Clarks Rambler

Clarks en Liam Gallagher zijn geen vreemden van elkaar. Zo wordt de eigenzinnige muzikant regelmatig gespot op Desert Treks of de baanbrekende Wallabee van het schoenenmerk. Maar deze collab bestaat uit een revival van de Rambler, een door het grote publiek vergeten schoen.

De LG x Clarks Originals Rambler is gemaakt in Portugal en heeft een bovenwerk van suède en leer dat rust op een spekzool. Dit geheel is uitgevoerd in de herfsttinten lichtbruin en bruin, gecombineerd met dubbele branding op de kenmerkende veterlabels en een portret in reliëf van Liam Gallagher op de hiel, naast de bijnaam ‘LG RAMBLER’.

Vergeten schoenen

Bekende klassiekers van Clarks zijn de Desert Boots en Wallabee’s. Maar de Rambler is een beetje uit het straatbeeld verdwenen. Zonde, want het is een uiterst subtiele en stijlvolle schoen. Dankjewel Liam Gallagher dat jij het model weer doet herleven.

De vergeten schoenen zijn vanaf 21 oktober te koop, en je kunt je alvast inschrijven. Check hier hoe je kans maakt om de LG x Clarks Originals Rambler te kopen.

Oasis

Leuk en aardig die vergeten schoenen, maar hoe zit het met die nog lang niet vergeten band Oasis? Gaat Liam Gallagher ooit verzoenen met zijn broer Noel? Een vraag waarop we nog heel lang geen antwoord krijgen, vrezen we. Wat betreft de albumverkoop gaat het in ieder geval nog altijd goed, al heeft de nukkige Noel daar wel wat over te zeggen.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.