Stijn Kuster
Stijn Kuster Geld & Carrière 1 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Leonardo DiCaprio zet appartement in New York te koop voor megabedrag

Acteur en milieu-activist Leonardo DiCaprio verkoopt zijn appartement in het hartje van Manhattan, New York. Het is geen standaardwoning waar hij afstand van doet, maar een heus wellness-appartement.

Zo beschikt het appartement over douches met vitamine C, voor een betere kwaliteit van je huid en haar. Daarnaast wordt de lucht en het water in het appartement van Leonardo DiCaprio gezuiverd en beleef je door het inspuiten van verschillende geuren een soort constante aromatherapie.

Appartement Leonardo DiCaprio
(Afbeelding: Brown Harris Stevens)

Door het driedubbele glas en een extra geïsoleerde vloer is het de ideale plek om de drukte van New York te ontvluchten. Zelfs de bacteriën die je van buiten meeneemt, worden gedood door een coating die op alle werkbladen en deuren zit.

Appartement Leonardo DiCaprio
(Afbeelding: Brown Harris Stevens)

Naast allerlei gezondheidsfeatures is er genoeg luxe om lekker te ontspannen. Zo heeft de Master Bedroom een eigen badkamer met jacuzzi-functies en zijn de vloeren verwarmd.

De meest gewilde woonwijk van New York

Hobbykoks kunnen hun hart ophalen in de grote keuken met een stoomoven, gigantisch fornuis en wijnkoeler met ruimte voor 78 flessen. Vervolgens loop je vanuit de open keuken naar de woonruimte, waar gedineerd kan worden met uitzicht op Green Village, een van de meest gewilde woonwijken in New York.

Appartement Leonardo DiCaprio
(Afbeelding: Brown Harris Stevens)

De totale oppervlakte van het welness-appartement van Leonardo DiCaprio beslaat iets meer dan 340 vierkante meter. Er zijn drie slaapkamers en twee badkamers. Het appartement bevindt zich op de vierde verdieping van een chique complex. Dit is in 1897 gebouwd als eerste wellness-gebouw van New York.

Leonardo DiCaprio vraagt de hoofdprijs voor zijn wellness-appartement

De onderhoudskosten van het appartement zijn mede door het gebruik van milieuvriendelijke elementen erg hoog, zo’n 6.188 dollar (5.076 euro) per maand. Het appartement van Leonardo DiCaprio staat te koop voor 8,5 miljoen dollar (6,97 miljoen euro).

appartement leonardo dicaprio

Meer informatie en foto’s vind je op de website van de makelaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.