Pim Jansen
Pim Jansen Entertainment 2 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Leonardo DiCaprio laat er geen gras over groeien in de liefde

Leonardo DiCaprio laat er geen gras over groeien. Zijn relatie met Camila Morrone (25) is voorbij, maar er heeft zich alweer een nieuw Oekraïens model gemeld. Maak kennis met de 22-jarige Maria Beregova, de vermeende nieuwe vriendin van de acteur.

Met veel bewondering en toch ook wel jaloezie kijken we doorgaans naar het liefdesleven van Leonardo DiCaprio. Terwijl bij de tand des tijds steeds langzaam maar zeker begint toe te slaan bij de 47-jarige Hollywood-acteur, blijft hij de nieuwe vriendinnen maar aaneenrijgen. Figuurlijk dan, hè. En ze worden er almaar jonger op. Dan heb je blijkbaar toch iets speciaals, al was dat natuurlijk wel bekend.

Maria Beregova, de ‘nieuwe vriendin’ van Leonardo DiCaprio

Maria Beregova is een model uit Oekraïne met een bescheiden schare volgers op Instagram en TikTok. Ze deed onder meer een campagne met Chanel. Ze is 22 jaar oud, woonachtig in Londen en studeert volgens Daily Mail om het farmaceutische bedrijf van haar familie over te nemen. Ze werd in juli voor het eerst gespot met Leonardo DiCaprio. Zijn relatie met Camila Morrone was al eerder voorbij, maar heeft nu pas de media bereikt.

Fun fact, voor zover het echt fun is: Maria Beregova is kort getrouwd geweest met Ahmed Masoud Abdelhafid. Hij is het hoofd van een mode- en vastgoedimperium in Monaco en kleinzoon van Massoud Abdelhafid, de ‘rechterhand’ van de Libische dictator Muammar Gaddafi. Maar we dwalen af.

Love boat

Inmiddels heeft Maria Beregova haar meisjesnaam weer aangenomen op al haar social media-accounts en is ze aan het daten met Leonardo DiCaprio. De twee gingen al samen op vakantie op een luxe jacht, en voor de rest weten wij niet meer dan jij. Doet er ook niet toe, met rust laten die lui. Maar het blijft interessant om keer op keer kennis te maken met de ‘nieuwe vriendin’ van Leonardo DiCaprio. Hadden wij maar 1 procent van zijn skills.

Camila Morrone en Maria Beregova zijn niet de bekendste namen. Iets waar Leonardo DiCaprio zo te zien van af is gestapt. Lees hier meer over het track record (met alle respect hoor, dames) van de Hollywood-acteur.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.