Noah Korevaar
Noah Korevaar LEGO 6 dec 2023
Leestijd: 2 minuten

LEGO entert de Spider-Verse met nieuwe bouwset

We hopen dat je niet als voornemen voor 2024 hebt om minder LEGO te gaan kopen, want dan gaan de Denen het je behoorlijk lastig maken. Maak kennis met een nieuwe Valentijnsdag-set én Spider-Man.

Onlangs lanceerde de fabrikant al een gedetailleerde nieuwe trein-set, ontworpen door een fan, waarbij je ook nog eens gratis extraatjes kunt scoren. Je kunt ook je LEGO-budget nog even achter de hand houden voor twee nieuwe zojuist onthulde sets.

Nieuwe LEGO-sets voor 1 januari

LEGO heeft namelijk op de valreep ook nog een tweetal sets aangekondigd die al direct vanaf 1 januari verkrijgbaar zullen zijn. Oftewel: je kunt al direct op nieuwjaarsdag je goede voornemens verloochenen.

LEGO Icons 10328 Bouquet of Roses

De eerste nieuwe set voor 2024 is LEGO Icons 10328 Bouquet of Roses. De nieuwste telg in de populaire Botanical Collection-reeks, die precies op tijd uitkomt voor Valentijnsdag.

Met 822 steentjes bouw je een dozijn rode rozen, waarvan de langste 31 centimeter lang is. Mooi detail: niet alle rozen zijn nog in volle bloei. Vier zijn in volle bloei, vier zijn goed op weg en de resterende rozen moeten nog op gang komen. Ook zitten er vier takjes gipskruid met kleine bloemetjes bij, om het boeket compleet te maken. Pracht. Dat wordt scoren op 14 februari!

🌹 Vanaf 1 januari voor 59,99 euro

LEGO Icons 10328 Bouquet of Roses
LEGO Icons 10328 Bouquet of Roses (Afbeelding: LEGO)

LEGO Marvel 76285 Spider-Man’s Mask

Zijn de rozen je toch wat te zoetsappig? Dan kun je volgende maand ook aan de slag met Spider-Man. Na onder andere Darth Vader en Carnage kun je nu ook het hoofd van de Marvel-superheld ten toon gaan stellen.

Met 487 stenen bouw je een negentien centimeter hoge klassieke versie van zijn masker, met de iconische, grote, zwart omlijnde ogen. Een standaard met naamplaatje zorgt ervoor dat het geheel net even een tikkeltje extra classy in je interieur past.

🕷 Vanaf 1 januari voor 69,99 euro

LEGO Marvel 76285 Spider-Man’s Mask
LEGO Marvel 76285 Spider-Man’s Mask (Afbeelding: LEGO)

Nu al aan de slag?

Ben je op zoek naar een uitdagende bouwset voor tijdens de kerstvakantie? Check dan ook het gloednieuwe model dat begin deze maand werd gelanceerd, waar je, als je er snel bij bent, ook nog eens een aantal cadeautjes van LEGO bij krijgt.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.