Stijn Kuster
Stijn Kuster Crypto 8 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Lamborghini dropt betaalbare NFT’s met bijzondere privileges

Hoewel de NFT-gekte inmiddels enigszins tot rust is gekomen, begint Lamborghini aan een nieuw project met kunstwerken. Kopers van een digitaal item krijgen bijzondere privileges. En de prijs valt mee.

Weet je niet wat NFT’s zijn of wil je nog even duidelijk hebben hoe het exact zit met die non-fungible tokens. Lees dan even ons interview met expert Berry Vrolijk.

The Epic Road Trip

De naam van het NFT-programma van Lamborghini is ‘The Epic Road Trip’. Het programma duurt acht maanden en start met een virtuele reis, beginnend bij de maan. Vanaf hier word je meegenomen naar iconische locaties over de hele wereld.

Lamborghini NFT
(Afbeelding: Lamborghini)

De non-fungible tokens van Lamborghini kun je verzamelen tot 23 maart 2023 en worden iedere maand gedropt op vier opeenvolgende dagen; iedere dag één NFT. Er zijn vier verschillende kunstwerken gemaakt. De eerste drie hebben een prijskaartje van 196,30 dollar. Het vierde digitale item heeft een prijs van 1.963 dollar. Van deze duurdere exemplaren worden er slechts 63 gemaakt.

Limited edition NFT van Lamborghini met privileges

Heb je de drie goedkope non-fungible tokens allemaal weten te bemachtigen, dan kun je een ‘zilveren puzzel’ leggen. In dat geval krijg je een speciale NFT. Heb je ook de vierde en duurdere NFT, dan krijg je een andere limited edition vanuit de ‘gouden puzzel’. Wat de kunstwerken van Lamborghini exact inhouden en hoe ze eruit zien, is nog onduidelijk.

Koop je een digitaal object, dan krijg je als beloning verschillende privileges. Zo maak je kans om deel te nemen aan een speciale rondleiding door het hoofdkantoor van Lamborghini in Sant’Agata Bolognese.

Controversiële YouTuber verkoopt duurste Pokémon-kaart ooit als NFT’s

De eerste serie non-fungible tokens koop je op 8 augustus. Hoewel je op veel NFT-verkoopsites enkel met crypto kan betalen, biedt Lamborghini ook de optie om met je creditcard te betalen of het bedrag over te maken. Klik hier om je te registeren via de website van The Epic Road Trip.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.