Pim Jansen
Pim Jansen Entertainment 23 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Manners geeft 100×2 kaartjes weg voor musical over Johan Cruijff

Hoe krijg je voetballiefhebbers naar een musical? Juist, door er eentje te maken over Johan Cruijff. Of via deze winactie, waarbij de kans op een prijs groot is. We geven 100×2 kaartjes weg voor 14 de musical. Scrol naar beneden voor de voorwaarden.

14 de musical begint wegens groot succes alweer aan een derde seizoen. In samenwerking met het AFAS Theater Leusden geven we om dit te vieren 100 codes weg voor twee kaartjes.

14 de musical

Bij nummer 14 denkt iedereen natuurlijk meteen Nederlands beste voetballer aller tijden. 14 de musical laat zien hoe Johan Cruijff, een eigenwijze, gevoelige Amsterdamse jongen, uitgroeit tot een wereldster. Hoe zijn sportcarrière, zijn privéleven, zijn goede, maar ook verkeerde keuzes in het leven, én het overlijden van zijn vader, hem maakten tot wie hij was. Een verhaal over ambitie, liefde, vriendschap, eenzaamheid en verraad.

Met zang, spoken word, dans, muziek en bijzondere video- en archiefbeelden zien we het leven van Johan Cruijff door de ogen van de man zelf. Een geniale voetballer met een uitgesproken mening over alles in het leven. Een man die veel praatte, maar lang niet altijd werd begrepen. ‘Maar da’s logisch. Want je gaat het pas zien als je het doorhebt.’

100×2 kaartjes winnen

Telepathisch voelen we je nu denken: genoeg geluld, hoe maak ik kans op die kaartjes voor 14 de musical? Welnu, dat is niet heel ingewikkeld. Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief (waarin we wekelijks betaalbare weekendtips delen) om extra kans te maken. En reageer via onze Instagram-pagina middels een persoonlijk bericht (DM). Een follow zou leuk zijn, maar voel je niet verplicht.

Manners geeft 100x2 kaartjes weg voor musical over Johan Cruijff winnen
(Afbeelding: AFAS Theater Leusden)

Meedoen aan deze winactie kan tot en met woensdag 29 november. Een dag later krijgen de winnaars via een persoonlijk bericht een link toegestuurd waarbij zij zelf een datum voor een bezoek aan de musical over Johan Cruijff kunnen bepalen.

Nieuwe ocumentaire over Johan Cruijff

Mocht jij iemand meenemen naar 14 de musical als cadeau en niet zo op de hoogte zijn van het fenomeen Johan Cruijff, check dan deze nieuwe documentaire op NPO2.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.