Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 21 apr 2020
Leestijd: 1 minuut

Slechte dag? Deze clip van Jutta Leerdam maakt alles goed

Soms loopt een dag niet helemaal zoals je wil. De band van je fiets is lek, er valt zo’n paarse envelop van het CJIB op de mat, een oude blessure begint weer op te spelen, je vriendin loopt de hele tijd te zeuren en je telefoon ligt aan diggelen omdat je hem hebt laten vallen. Op dit soort dagen heb je iets nodig om uit die draaikolk van ellende te komen. Bijvoorbeeld deze video van Jutta Leerdam.

Wie Jutta Leerdam is, hoeven we je waarschijnlijk niet te vertellen. De 21-jarige schaatser is ondanks haar prille carrière al één van de bekendste dames op het ijs. Net als haar vriend Koen Verweij is ze vooral op de korte afstand ongekend rap. Zo werd ze vorig jaar nog wereldkampioen op de 1.000 meter. Dat helpt om in de spotlight te komen, maar Jutta Leerdam valt niet alleen op vanwege haar prestaties op het ijs.

Jutta Leerdam in haar natuurlijke habitat

De kampioenen uit het Westland is namelijk ook nog eens een bijzondere mooie verschijning. Als ze na een razendsnelle 1.000 meter de muts van haar pak aftrekt en haar blonde lokken laat wapperen, gaat het bloed van menig man sneller stromen. Een fantastische atlete en ook nog eens een prachtvrouw. Onderstaande video laat precies zien wat we bedoelen.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.