Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 15 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

De vakantiefoto’s van Jutta Leerdam zijn pure feelgood

Wij zijn fan van schaatsheldin Jutta Leerdam en behoren tot een van haar 3,4 miljoen volgers op Instagram. Na de Olympische Spelen in Beijing heeft ze haar schaatspak eventjes ingeruild voor een bikini. Ze zit volledig in de vakantiemodus en het is zonde om daar niet van mee te genieten. Daarom deelt ze de foto’s en video’s tenslotte.

Als je de documentaire Koen & Jutta – Alles Of Niets hebt gezien, dan krijg je nog meer respect voor schaatsers en topsporters in het algemeen. Het grootste gedeelte van het jaar ben je keihard aan het trainen. Je moet constant op je voeding letten. Er is altijd spanning.

Schaatspak maakt plaats voor voor bikini

Maar enkele weken per jaar is er tijd voor ontspanning, en Jutta Leerdam benut die ten volste. Dat ellendige schaatspak kan even de kast in, de bikini eruit. En dan is het tijd om alles wat je voor de rest in het jaar niet kan doen in één vakantie te proppen.

Waar Jutta Leerdam vakantie viert, weten we niet en willen we ook niet weten. Mensen die het hele jaar door in de picture staan, verdienen privacy.

De vakantiefoto’s van Jutta Leerdam

Ze is sowieso op vakantie met haar vader en zusjes. Wie er verder allemaal bij zijn, kunnen en willen we niet traceren. Feit is dat we zomervibes krijgen van de vakantiefoto’s en -video’s.

En zoals je ziet, is het niet de hele dag luieren in een bikini. Past ook niet bij een topsporter. Jutta Leerdam kan surfen, freediven en springt behoorlijk van een klif af. Als dit maar zonder blessures eindigt.

FHM en meer

Vorig jaar vierde Jutta Leerdam vakantie in de bergen, twee jaar geleden in Saint-Tropez. En nu we toch bezig zijn: check ook deze shoot uit 2019 voor FHM, dat de schaatser destijds uitriep tot sportvrouw van het jaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.