Felix Decavel
Felix Decavel Kunst & Fotografie 10 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Jennifer Aniston heeft niks te verbergen in inspirerende fotoshoot

Jennifer Aniston is altijd al één van de meest stijlvolle dames ter wereld geweest. Maar de opperdiva klom naar eigen zeggen onlangs uit een diep dal. Met deze fotoshoot wil ze aantonen dat vrouwen trots op zichzelf moeten blijven, ondanks hartverscheurende tegenslagen.

Het oog doet het niet vermoeden, maar Jennifer Aniston is al een aantal jaar de gezegende leeftijd van 50 voorbij. De megaster van Friends liet in een recent interview een zeldzaam licht schijnen op haar hermetisch afgesloten privéleven. En blijkbaar heeft de ex van Brad Pitt enkele woelige watertjes doorstaan.

Het interview en de fotoshoot van Jennifer Aniston

In een interview voor de cover van het modeblad Allure deed Jennifer Aniston een boekje open over haar verlangen om moeder te worden. De actrice krijgt namelijk al jaren het verwijt naar de oren geslingerd dat ze een egoïstische carrièrevrouw zou zijn. Maar niets blijkt minder ver van de waarheid te staan.

“Al die jaren van speculatie over mijn vruchtbaarheid waren ongelooflijk moeilijk. Ik heb een IVF-behandeling ondergaan, dronk speciale Chinese thee, noem het maar. Ik heb er alles voor gegeven. Had iemand mij maar gezegd dat ik mijn eitjes moest invriezen. Dat kwam vroeger nooit bij mij op, maar nu is het te laat. Ik heb de boot gemist,” klinkt het bedroevend.

Maar naar medelijden is Jennifer Aniston niet op zoek. In het interview met Allure geeft ze zowel een deel van zichzelf figuurlijk als letterlijk bloot. De weinig verhullende foto’s zijn symboliserend voor haar onthullingen over persoonlijk verlies, conflict en vergeving.

“Ik heb niks meer te verbergen en zit het best in mijn vel als de persoon die ik nu ben. Veel beter dan toen ik twintig, dertig of veertig jaar oud was. We moeten ophouden met onszelf naar beneden te halen. Op een dag ben je 65 en denk je: ‘Ik zag er verdomme goed uit toen ik 53 jaar was’, zegt de Jennifer Aniston vol overtuiging. En gelijk heeft ze. In vergelijking met een fotoshoot van enkele jaren geleden is de Hollywoodster bijvoorbeeld nog geen haar veranderd. En ook haar hart zit al langer op de juiste plaats. Een absolute topvrouw.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.