Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Hebbedingen 21 jun 2021
Leestijd: 4 minuten

iPhones, Apple Watches en meer: Amazon stunt met heel veel korting

Het is Amazon Prime Day. Dat wil zeggen dat de Amerikaanse winkelgigant twee dagen lang (21 en 22 juni) met flinke kortingen smijt. Van LEGO tot wc papier en van tablets tot geroosterde pinda’s. Je kunt het zo gek niet bedenken of je krijgt er korting op. Zo ook op verschillende producten van Apple, dus dit is hét moment om een nieuwe iPhone of Apple Watch in huis te halen.

Voordat we in de beste Apple-deals duiken, moeten we je eerst wat vertellen over een belangrijke voorwaarde. De hoge kortingen tijdens Amazon Prime day zijn exclusief voor Prime-leden. Gelukkig is een abonnement niet duur en krijg je er, naast deze deals, nog veel meer voor terug.

Amazon Prime Day: flinke korting op iPhones, Apple Watches en meer

Zo krijg je onbeperkt toegang tot Amazon Prime Video. Een streamingdienst die qua aanbod zeker niet onderdoet voor Netflix. Daarnaast heb je onbeperkt bezorging binnen één dag. Vooral dat eerste is wat ons betreft al reden genoeg om lid te worden, vooral omdat het slechts 3,99 euro per maand kost. Nog een beetje sceptisch? Geen zorgen, de eerste dertig dagen zijn gratis.

Nu dat duidelijk is, kunnen we in de Apple-deals van Amazon Prime Day duiken. Deze zijn vooral interessant voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe smartphone, smartwatch of accessoires voor hun Mac(Book). Maar let op! Op is op.

1. iPhone 12 (tot 22% korting)

Als je bij de Apple Store binnenloopt om een iPhone 12 met 64GB opslag te kopen, dan kost je dat 912,10 euro. Tijdens Prime Day ben je daar bij Amazon een stuk minder voor kwijt. Zo kost de zwarte iPhone 12 daar momenteel 200 euro minder dan bij Apple zelf, en ook andere kleuren zijn tussen de 140 en 200 euro goedkoper.

Apple iPhone 12 review
De iPhone 12 (Afbeelding: Manners)

Heb je aan 64GB niet genoeg? Ook de 256GB iPhone 12-versies zijn flink in prijs verlaagd. Afhankelijk van de kleur krijg je ook op deze modellen tussen de 16% en 23% Amazon Prime Day-korting. Klik hier om te zien hoeveel (of eigenlijk hoe weinig) je nu betaalt voor een nieuwe iPhone 12.

2. iPhone 12 mini (tot 25% korting)

Niet alleen de gewone iPhone 12, maar ook zijn kleinere broertje is nu een stuk goedkoper. De iPhone 12 mini doet amper onder voor het grotere model, maar is wel een stuk handzamer. Bij Apple betaal je hier 812,10 euro voor. Bij Amazon is dat tijdens Prime Day slechts 599 euro. Op de (PRODUCT) RED versie krijg je namelijk 25% korting.

android WhatsApp maakt het na jaren wachten eindelijk mogelijk om chats over te zetten van Android naar iOS en andersom.
De iPhone 12 mini (Afbeelding: Apple)

Ook de andere kleuren zijn een stuk goedkoper. Hierop krijg je tussen de 12% en 23% korting. Net als bij de gewone iPhone 12, kun je ook bij de iPhone 12 mini kiezen uit verschillende hoeveelheden opslag. 64GB, 128GB en 256GB. Op nagenoeg alle versies krijg je minimaal 15% korting. Welke modellen het allergoedkoopste zijn, lees je hier.

3. Apple Watch Series 6 (tot 22% korting)

Op zoek naar een nieuwe Smartwatch? Dan is dit een mooi moment om toe te slaan. Tijdens Amazon Prime Day krijg je flinke korting op de nieuwste versie van de Apple Watch (de Series 6). Zo betaal je voor de 40-mm PRODUCT(RED) Apple Watch Series 6 nu nog maar 341 euro. Dat is bijna 90 euro goedkoper dan bij Apple zelf.

De Apple Watch Series 6 Amazon Prime Day
De Apple Watch Series 6 (Afbeelding: Apple)

Ook het iets grotere 44-mm model en alle andere kleuren van de Apple Watch Series 6 zijn aanzienlijk goedkoper dan normaal. Bijna allemaal zijn ze zo’n 20% goedkoper dan in de Apple Store. Benieuwd wat jouw favoriete kleur kost, klik dan hier.

4. Apple Watch Series 3 (tot 31% korting)

Vind je de Apple Watch Series 6 ook met Prime Day-korting aan de hoge kant? Dan kun je altijd nog voor de Apple Watch Series 3 gaan. Dit is een iets ouder model, maar zeker niet veel minder ‘smart’. Deze is bij Apple beschikbaar vanaf 218,25 euro. Tijdens Prime Day kost hetzelfde slimme horloge bij Amazon slechts 169 euro. Dat is 26% korting.

De Apple Watch Series 3 Amazon Prime Day
De Apple Watch Series 3 (Afbeelding: Apple)

Als je niet voor 38-mm, maar voor 42-mm gaat, krijg je zelfs nog meer korting. Amazon haalt bij de SpaceGrijs variant van de Apple Watch Series 6 42-mm 31% van de prijs af. Deze kost je slechts 179,55 euro. Benieuwd hoeveel korting je krijgt op de andere kleuren en formaten, klik dan hier.

5. Apple accessoires (tot 17% korting)

Maak je gebruik van een Mac, MacBook of iPad? Ook dan zijn er Amazon Prime Day-deals waar jij van kan profiteren. Zo krijg je 14% korting op de onvolprezen Apple Magic Keyboard en zelfs 17% op de bijpassende Magic Mouse 2. Wil je meer uit je iPad halen? Klik dan hier voor leuke korting op de 2de generatie Apple Pencil.

Amazon Prime Day Apple Magic Keyboard Mouse
De Apple Magic Mouse en Magic Keyboard (Afbeelding: Unsplash / Alex Bachor)

Meer Amazon Prime Day-deals

Amazon geeft op 21 en 22 juni niet alleen korting op diverse Apple-producten, maar op nog veel meer moois. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze 24 LEGO-deals, hoge kortingen op smartphones of Bose koptelefoons, speakers en soundbars voor een scherpe prijs?

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.