Pim Jansen
Pim Jansen Stijl 4 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Breaking: 7 ijsjes uit je jeugd die op koningin Maxima lijken

Ja, het is heerlijk zomers weer, en dan heb je natuurlijk zin in ijsjes. Het liefst die lekkere kleurrijke ijslolly’s die op koningin Maxima lijken. Of beter gezegd: op de jurken die ze draagt.

Je weet wel, de Split bijvoorbeeld. Oranje van buiten, romig van binnen. Hebben we het uiteraard over het uiterlijk. Of de fruit joy, van ‘nu is-ie weer groen’. Om over dat softijsje met discodip maar te zwijgen.

IJsjes die op koningin Maxima lijken

Boerenprotesten, oorlogen in Oekraïne en Jemen, het coronavirus dat langzaam maar zeker weer de kop opsteekt, het afscheid van Jan de Hoop bij RTL Nieuws, schietpartijen op straat. Van het nieuws word je sowieso al niet vrolijk, maar de laatste tijd is het wel heel donker allemaal.

Tijd voor wat luchtigs, want dat hebben we nodig. En wie kan ons beter opvrolijken dan koningin Maxima? Op dit moment even niemand. Jasper Schilder zocht op een onbewaakt moment uit op wat voor ijsjes de vrouw van ons staatshoofd lijkt, en het resultaat is geniaal. Scrol door de foto’s in de onderstaande posts. Voor de volledigheid: ze lijkt op een Split, softijsje met discodip, kauwgombeker, schatkistje, Bum Bum (niet te verwarren met de Braziliaanse schoonheidsverkiezing), voetje, Fruit Joy en Solero Shots.

Of koningin Maxima het er om doet? We wachten nog op een officiële reactie van het koningshuis. De ijsjes kwamen in ieder geval al even langs in RTL Boulevard, maar daar werd de bronvermelding ‘vergeten’. Hierbij nog een keer: de geniale vondsten kwamen van Jasper Schilder, freelance schrijver bij onder meer De Speld.

Financiële tips

Als je onbeperkt ijsjes wil kopen, lees dan ook de financiële tips die koningin Maxima ons onlangs allemaal meegaf. En mocht je volledig doorgeslagen zijn met die ijslolly’s, check deze 10 simpele tips om af te vallen zonder ingewikkeld dieet.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.