Pim Jansen
Pim Jansen Stijl 4 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Guus Meeuwis getrouwd, maar de jurk van Manon is onderwerp van gesprek

Guus Meeuwis is getrouwd. Met Manon Meijers. En daar lijken veel Nederlanders toch een beetje jaloers op. Afgunstig, misschien is dat een beter woord. De jurk en ‘HEMA-onderbroek’ van de voormalige modepolitie zijn in ieder geval onderwerp van gesprek.

Ach, en wie houdt er niet van een beetje sleaze and dirt? Een compilatie uit de stroom aan reacties. Waar wij aan toevoegen dat veel 44-jarige vrouwen ervan dromen om er zo uit te zien en veel 50-jarige mannen dromen van zo’n vrouw.

Guus Meeuwis getrouwd

“Kom we gaan! 🤍 02-07-2022”, postte Guus Meeuwis gisteren op Instagram. Gevolgd door: “JA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”. Daarmee schreeuwt hij het letterlijk van de daken: hij is getrouwd en dat mag iedereen weten.

Het zal ongetwijfeld een huwelijksnacht zijn geworden die je normaal alleen in films ziet. Kedeng kedeng, dat soort dingen. Althans, als Manon Meijers, de kersverse echtgenote van Guus Meeuwis (of andersom), niet te veel op social media heeft gezeten.

Reacties op de jurk van Manon Meijers

Gemeen Nederland reageerde vol emotie op haar jurk. De afgunst druipt ervan af, al zijn sommige reacties ook gewoon grappig. En Manon Meijers moet het kunnen incasseren. Ooit streed ze samen met Thijs Willekes tegen de Nederlandse modemisdaad in De Modepolitie. Een compilatie van de reacties op haar jurk en ‘HEMA-onderbroek’, waarbij de beledigende uitingen uiteraard links laten liggen. Maar eerst even de nuance.

Onder de posts van zowel Guus Meeuwis en Manon Meijers vind je veel meer reacties, waaronder ook veel positieve. “Argh wat een prachtige jurk Manonsk”, is een van de reacties.

Doorkijkjurk als nieuwe trend

Manon Meijers is zeker niet de eerste dame dit jaar in een doorkijkjurk de show steelt. Dit type jurk is een behoorlijke trend in Hollywood. Lees en bekijk hier meer. En ja, ook Yolanthe Cabau was vorige week te zien in deze helemaal niet zo verkeerde trend.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.