Alrik de Jong
Alrik de Jong Films & Series 31 mrt 2022
Leestijd: 1 minuut

HBO Max: dit is je laatste kans op levenslang 50% korting

Nee, we hebben geen aandelen in HBO Max. We hebben het alleen goed voor met onze lezers. Het is vandaag (31 maart) je laatste kans op 50% korting op een abonnement van de Amerikaanse streamingdienst. Voor de rest van je leven!

Netflix is allang niet meer de enige streamingdienst die de dienst uitmaakt in Nederland. In september 2019 kwam Disney+ erbij, Videoland is tegenwoordig een geduchte concurrent en Apple TV+ doet ook brutaal mee. Sinds maart 2022 is HBO Max er ook nog eens bijgekomen. En dat is pas écht een grote concurrent, getuige het krankzinnige aanbod aan topfilms en -series.

Je hele leven lang 50% korting op HBO Max

En de streamingdienst komt met grof geschut, om direct terrein te winnen in de streamingoorlog. Als je in de periode tot en met 31 maart 2022, vandaag dus, een abonnement afsluit, krijg je levenslang 50% korting.

Deze promotieactie biedt jouw twee mogelijkheden. Het basic abonnement is afgeprijsd van 5,99 euro naar 2,99 euro. Hiervoor krijg je prima beeldkwaliteit (720p), kun je op één apparaat tegelijk streamen en kun je maximaal vijf downloads opslaan. Ook op het standaard abonnement van HBO Max krijg je voor de rest van je leven 50% korting. Op dit moment afgeprijsd van 7,99 euro naar 3,99 euro. Hiervoor krijg je de beste kwaliteit beeld (1080p en 4K UHD bij geselecteerde titels), kun je op drie apparaten tegelijk streamen en kun je maximaal dertig downloads op slaan.

Abonnement afsluiten

Als je voor de rest van je leven 50% korting wil hebben op een abonnement van HBO Max, dan kun je dat HIER afsluiten.

Lees in dit artikel welke briljante series de streamingdienst te bieden heeft. En daar komen onder meer alle spin-offs van Game of Thrones nog bij. Om over The Batman en andere grote bioscoopreleases maar te zwijgen.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.