Alrik de Jong
Alrik de Jong Hebbedingen 23 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

LEGO strooit met gratis sets tijdens de ergste dagen van het jaar

LEGO geeft gratis bouwsets weg in de periode van Black Friday tot en met Cyber Monday. Daarvoor moet je uiteraard wel een bepaald bedrag besteden of een specifieke andere set kopen, zoals een complete Eiffeltoren.

De een heeft een hekel aan commerciële gedrochten en vindt Black Friday en Cyber Monday de ergste dagen van het jaar. Fair point. De ander wacht op deze dagen met grote aankopen voor de feestdagen en heeft baat bij korting. Kijk zelf maar tot welke groep je behoort.

Gratis LEGO tijdens Black Friday en Cyber Monday

Maar als je toch al van plan bent LEGO te kopen voor vrienden en familie tijdens de feestdagen, waarom zou je dat dan niet doen in de periode van Black Friday tot en met Cyber Monday? Het Deense speelgoedmerk geeft geen korting, maar gratis extra’s. Bekijk de voorwaarden hier. De vier cadeaus op een rij.

1. Eiffels appartement

gratis lego bouwset, eiffels appartement, black friday, cyber monday, eiffeltoren
Eiffels appartement (Afbeelding: LEGO)

Breng een eerbetoon aan de genialiteit van Gustave Eiffel door een LEGO-replica van zijn kantoor bovenin de Eiffeltoren te bouwen, compleet met historische inrichting en authentieke details. Deze set krijg je alleen gratis bij aankoop van de nieuwe Eiffeltoren, de hoogste bouwset ooit. Normaal gesproken kost het appartement 19,99 euro.

2. Eerbetoon aan het LEGO House

gratis lego bouwset, eiffels appartement, black friday, cyber monday, eerbetoon house
Eerbetoon (Afbeelding: LEGO)

Deze bouwset bestaat uit vijf kleine bouwsets die teruggrijpen naar de oerjaren van het Deense speelgoedmerk. Kost je normaal gesproken 29,99 euro, maar van Black Friday tot en met Cyber Monday krijg je de set gratis bij aankoop van 250 euro of meer. Ideaal als je toch al voor de feestdagen aan het shoppen bent.

3. Wintertafereel met elfen

wintertafereel met elfen, gratis lego bouwsets, sets, black friday, cyber monday
Wintertafereel met elfen (Afbeelding: LEGO)

Bij aankoop van 170 euro of meer in de webshop van LEGO krijg je de gratis bouwset Wintertafereel met elfen. Die kost je normaliter 19,99 euro.

4. De kerstman

kerstman
De kerstman op ski’s (Afbeelding: LEGO)

Met de laatste gratis bouwset lokt LEGO je naar een van zijn stores. Daar krijg je van Black Friday tot en met Cyber Monday bij aankoop van 40 euro deze kerstman cadeau. Hoe kun je de periode van de feestdagen beter beginnen?

Check ook de Black Friday en Cyber Monday-deals bij Nike en Lidl.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.