Alrik de Jong
Alrik de Jong Films & Series 21 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Alle Game of Thrones ‘easter eggs’ in trailer House of the Dragon

De officiële trailer van HBO Max-serie House of The Dragon is uit. Dit is een spin-off van Game of Thrones, een van de populairste series ooit. Nog leuker om te bekijken dan de video zelf, zijn de video’s met breakdowns en easter eggs.

Wat Star Wars is voor Disney+, is Game of Thrones voor HBO Max. De franchise gaat maximaal uitgemolken worden, en daar pluk jij als kijker de vruchten van. House of the Dragon is de eerste van een reeks spin-offs die je de komende jaren kunt verwachten.

Trailer: House of the Dragon

De spin-off House of the Dragon speelt zich ongeveer 300 jaar voor de verhaallijn in Game of Thrones af. De hoogtijdagen van de Targaryen-dynastie staan centraal in het verhaal. In die tijd brak een bloedige burgeroorlog uit, bekend als The Dance of the Dragons, die uiteindelijk tot hun ondergang leidde. Mocht je de trailer nog niet hebben gezien, zet het geluid op dolby surround en ga er even goed voor zitten. Bereid je voor op draken.

De prequel-serie gaat op 22 augustus 2022 in première op HBO Max, een streamingdienst die tegenwoordig ook in Nederland beschikbaar is. Je moet dus als een gek streamen om van tevoren nog een keer alle acht seizoenen van Game of Thrones terug te kijken. Mocht het je te doen zijn om details en easter eggs, probeer dan eerst eens de onderstaande video’s.

Alle Game of Thrones ‘easter eggs’

Zoals gezegd verschijnen er direct na een trailer van een grote serie als House of the Dragon video’s met details en easter eggs. YouTubers hebben hier hun vak van gemaakt, en met succes. Een favoriet kanaal van ons is Emergency Awesome, dat de onderstaande video heeft gemaakt. Als fan van Game of Thrones moet je die gewoon even zien. Let wel, de video begint met de gewone trailer, daarna volgen de verwijzingen, metaforen en verstopte boodschappen.

Check ook deze video van Emergency Awesome na de eerste teaser.

Voor de echte nerd

Oké, is dit je allemaal veel te vluchtig? Check dan de onderstaande video van Teflon Tv, waarin een panel shot voor shot de volledige trailer van House of the Dragon analyseert. Pak er een goede emmer popcorn bij, want deze breakdown duurt 2 uren en 40 minuten. In die tijd had je al bijna de eerste drie afleveringen van Game of Thrones kunnen terugkijken.

Mocht je nu nog steeds niet genoeg weten, dan wordt alles in de video hieronder nog eens haarfijn uitgelegd.

Check ook alle easter eggs in de trailer van Avatar 2.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.