Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Hebbedingen 23 apr 2021
Leestijd: 3 minuten

4 toffe gadgets die essentieel zijn voor een epische roadtrip

De lente is hét moment om eropuit te gaan. Met de auto de wijde wereld in op zoek naar avontuur. Een heerlijke roadtrip die alleen nog maar beter wordt als je de juiste gadgets op zak hebt.

Daarom hebben wij vier gadgets voor je op een rij gezet, allemaal met een ander doel. Van muziek tot een platte band en van een veilig gevoel tot een eeuwige herinnering. Met deze gadgets wordt het echt een roadtrip om nooit meer te vergeten.

4 essentiële gadgets voor als je een roadtrip gaat maken

1. Spotify Car Thing

Een roadtrip is niet compleet zonder muziek. Daarvoor kun je de radio aanslingeren, maar ook Spotify. Nu wordt dat nog makkelijker met een fysiek product van Spotify: Car Thing. Dit is een klein apparaatje met een touchscreen en een fysieke draaiknop die je op het ventilatierooster schuift of op je dashboard plakt. Deze verbind je vervolgens via Bluetooth met de auto en je bent klaar om te gaan. Car Thing is namelijk een soort Spotify hub. Vanaf hier heb je toegang tot de app en kun je volgens Spotify genieten van een naadloze en gepersonaliseerde in-auto luisterervaring. Zo kun je nog makkelijk genieten van je favoriete muziek en podcasts.

Spotify Car Thing roadtrip gadgets
Spotify Car Thing. (Afbeelding: Spotify)

Meer weten over Spotify Car Thing, klik dan hier.

2. Samsung Galaxy SmartTag+

De onbevreesde reiziger loopt altijd het risico dat hij iets vergeet of kwijtraak. Dit kan een prachtige reis in een seconde verpesten. Gelukkig komt Samsung nu met de Galaxy SmartTag+. Een kleiner tracker die je aan je waardevolle spullen hangt. Wanneer je iets kwijtraak, kun je dit opsporen met je telefoon of ander apparaat. Dankzij Bluetooth en ultra-wideband kun je met ongekende precisie zien waar de tag zich bevindt. Er is zelfs een augmented reality-functie die je naar je verloren object begeleidt en hij kan ook geluid maken. Met de Galaxy SmartTag+ kun je dus zorgeloos genieten van je roadtrip.
€ 29,99-

Samsung Galaxy SmartTag+ Bron Samsung
De Samsung Galaxy SmartTag+. (Afbeelding: Samsung)

Samsung Galaxy SmartTag+ kopen, klik dan hier.

3. Mophie Go Rugged

Pech onderweg kan een roadtrip flink verpesten. Gelukkig zijn er hulpmiddelen waarmee je de meest voorkomende problemen kunt oplossen. Zo is er nu de Go Rugged Air van Mophie. Dit is een krachtige powerbank die niet alleen een lege accu een flinke boost kan geven, maar ook je banden kan oppompen. De Go Rugged Air heeft namelijk een ingebouwde compressor. Je stelt heel eenvoudig het aantal bar/psi in en dit apparaat doet de rest. Verder is hij voorzien van een heldere zaklamp en kun je hem ook gebruiken om andere apparaten op te laden. Kortom, de perfecte powerbank voor een geslaagde roadtrip.
vanaf € 159,-

roadtrip gadgets
De Mophie Go Rugged Air (Afbeelding: Mophie)

Meer weten over de Mophie Go Rugged Air, klik dan hier.

4. DJI Air 2S Drone

Een toffe roadtrip is voorbij voordat je er erg in hebt. Daarom doe je er goed aan om zo veel mogelijk vast te leggen en als het even kan vanuit alle hoeken. Daarvoor is de DJI Air 2S Drone perfect voor. Dit is de nieuwste en tevens kleinste camera drone op de markt. Ideaal om mee te nemen zonder dat je concessies hoeft te doen. Zo heeft hij een grote range en een lens waarmee je in 5.4K Ultra HD kan filmen of 20 megapixel foto’s kunt schieten. Hiermee maak je de vetste video’s, zelf als je geen begenadigd piloot bent. De DJI Air 2S heeft namelijk MasterShots. Dit is een functie waarbij de drone zelf rondvliegt om de tofste shots te maken.
vanaf € 999,-

DJI Air 2S Drone Bron DJI roadtrip gadgets
De DJI Air 2S (Afbeelding: DJI)

DJI Air 2S kopen, klik dan hier.

Culinaire roadtrip

Zie je het wel zitten om een toffe roadtrip te maken, maar heb je zin om op een armetierig gasstelletje te koken? Dan hebben we nog wel een toffe “gadget” voor je. Wat dacht je van deze gave camper met ingebouwde Big Green Egg? Wil je juist zo licht mogelijk reizen? Dan is deze betaalbare camper die je met een bromfietsrijbewijs mag rijden misschien een betere optie.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.