Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 24 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Floyd Mayweather geeft kleinzoon horloge dat jij nooit kunt betalen

Vechtersbazen houden van mooie horloges. Of beter gezegd: van dure horloges. Maar de nieuwste Rolex-aankoop van Floyd Mayweather is, zelfs voor zijn doen, volledig over the top. Zijn kleinzoon begint het leven in ieder geval met een waardevaste gadget.

Van Floyd Mayweather weten we dat hij bezeten is van geld en daar graag mee smijt. Over smaak valt niet te twisten, maar zijn horlogecollectie is nogal bling-bling. En die smaak geeft hij door aan zijn inmiddels 5 weken oude kleinzoon.

Floyd Mayweather geeft kleinzoon bizar horloge

Ja, de vandaag 44 jaar oud geworden bokser is al opa. Kentrel jr. heet het vijf maanden oude zoontje van zijn dochter Yaya (Iyanna).

Ouders zullen het wel herkennen: na alle babybezoeken kom je om in het plastic speelgoed en babyboekjes. Wat dat betreft is een horloge als cadeau helemaal niet zo’n slecht idee. En waarom dan niet direct een Rolex. Geld moet rollen, toch?

Rolex Oyster Perpetual Datejust

Om precies te zijn, gaf Floyd Mayweather een Rolex Oyster Perpetual Datejust aan zijn pasgeboren kleinzoon. 18 karaats geelgoud, ingelegd met een handjevol diamanten en op maat gemaakt voor een babypols. De verkoopprijs begint bij ongeveer 40.000 euro.

Zo begint kleinzoon Kentrel zijn leven met een horloge waar veel mensen een heel leven naartoe werken. Maar om zich te meten met zijn opa, zal hij nog behoorlijk wat klokjes moeten verzamelen. Bekijk hier de 18 miljoen dollar kostende horlogecollectie van Floyd Mayweather.

Conor McGregor kan er ook wat van

Conor McGregor, die het in de boksring nog niet zo lang gelden aflegde tegen Floyd Mayweather, heeft een vergelijkbare horlogesmaak. Veel diamanten, grammen aan goud en vooral grote en zichtbare wijzerplaten. Bekijk zijn nieuwste peperdure klokje, die niet zou misstaan in een grijpautomaat op de kermis. Maar eerlijk is eerlijk: op zijn Patek Philippe zijn we jaloers.

De Rolex en andere favoriete horloges van Donald Trump

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.