Redactie
Redactie Life 12 jan 2019

Floyd Mayweather toont belachelijk dikke horlogecollectie op Instagram

In opvolging van de treurige boksdemonstratie tegen de Japanse kickbokser Tenshin Nasukawa op oudejaarsavond, heeft Floyd ‘Money’ Mayweather nu de tijd genomen om zijn 41 extreem dure horloges te tonen aan de rest van de wereld.

Het is een vast riedeltje in het leven van de best betaalde sporter ooit: na een succesvolle winst, patst hij met bergen aan dollars. Dit keer dus in de vorm van horloges, de een nog smaaklozer dan de ander. Dat doet er niet toe: ze zijn belachelijk prijzig en dat is het enige wat telt voor de bokskoning. Sommigen smullen van zijn gedrag, anderen verafschuwen zijn egoïsme. Mayweather is de meest rijpe vrucht die een kapitalistisch maatschappij heeft voorgebracht. Bescheidenheid zou hem sieren en zijn sportkwaliteit wellicht zwaarder laten wegen. Anderzijds: vanaf de zijlijn is het makkelijk roepen. We willen toch allemaal even meekijken met al zijn rijkdom.

Floyd Mayweather en zijn horloge van 18 miljoen

Dit keer krijgen we zijn horlogecollectie dus te zien. “Wanneer ik op pay-cation ga voor dertig dagen, neem ik dertig horloges mee”, zegt Mayweather in de video voor hij de koffers opent. “Maar als ik tien extra dagen ga, neem ik tien extra horloges mee.” Alsof dat niet genoeg was, vervolgt hij: “Fuck it, als ik de enige echte wil meenemen, haal ik het horloge tevoorschijn dat achttien miljoen kost.” Volgens TMZ refereert hij naar ‘The Billionaire Watch’, een klok die Jacob & Co. werd gemaakt in 2015. Het horloge bestaat uit 239 diamanten. Check de video hieronder om het tafereel te aanschouwen. ?Lees ook: ‘Floyd tikt 26 miljoen in cash af voor deze dikke villa’

Reageer op artikel:
Floyd Mayweather toont belachelijk dikke horlogecollectie op Instagram
Sluiten