Martin de Coninck
Martin de Coninck Netflix 30 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Top 5 nieuwe films en series op Netflix van afgelopen week

Het hoogseizoen draait op volle toeren en dat biedt voordelen. Minder files, eerder thuis. Wat doen we met die tijdwinst? Juist, beentjes omhoog en nog meer nieuwe films en series kijken op Netflix.

In week 30 zijn er weer een aantal mooie titels toegevoegd aan het Netflix-aanbod. Een gevarieerde lijst waar zeker wat tussen zit om je in vast te bijten.

Nieuwe films en series op Netflix in week 30

Op de eerste plek in de lijst met nieuwe films en series deze week een heerlijke wegkijker met NPH in de hoofdrol. Wie zeg je? De enige echte Neil Patrick Harris natuurlijk.

1. Uncoupled (Original Serie)

Neil Patrick Harris kennen we vooral van zijn geweldige rol als Barney Stinson in How I Met Your Mother. In Uncoupled vertolkt NPH de rol van Michael, een man die een perfect leventje leidt. Dan besluit zijn man hem na zeventien huwelijk te verlaten. De ontredderde Michael moet het ineens zelf rooien als homoseksuele man van midden veertig.

2. The Most Hated Man on the Internet (Original Documentaire)

In de lijst met films en series een titel die je vast al wel voorbij hebt zien komen op Netlfix: The Most Hated Man on the Internet. Om het stempel meest gehate man op internet te verdienen, moet je behoorlijk je best doen. En dat heeft Hunter Moore zeker gedaan. Met zijn website IsAnyoneUp postte hij ongevraagd wraakporno. Hoewel slachtoffers hem smeekten deze nogal persoonlijke foto’s en video’s te verwijderen, wuifde hij deze verzoeken lachend weg. Hunter Moore noemt zichzelf niets voor niets een professionele levensverzieker. The Most Hated Man on the Internet vertelt het verhaal van een zieke sociopaat die overal schijt aan heeft en een moeder van een slachtoffer die alles op alles zet deze man te stoppen.

3. Rebelde seizoen 2 (Original Serie)

De Mexicaanse dramaserie Rebelde mag zeker niet ontbreken tussen de nieuwe films en series op Netflix. De Mexicaanse hitserie is toe aan seizoen 2. Het eerste seizoen was zo’n succes dat een tweede seizoen al vrij snel werd aangekondigd. We keren terug naar de Elite Way School voor een flinke dosis muzikale hoop, juice en verraad.

4. Detective Conan: Zero’s Tea Time (Original Anime)

In week 30 genieten we naast gangbare films en series ook van een heerlijke Original Anime. Deze coole Manga-serie richt zich op het leven van een driedubbelspion, terwijl hij probeert al zijn verschillende rollen onder controle te houden.

5. Purple Hearts (Original Film)

Als afsluiter deze week in de lijst met films en series een romantische dramafilm om lekker bij te zwijmelen. In Purple Hearts besluiten Cassie en Luke te trouwen, puur voor de militaire voordelen. Cassie is een worstelende singer-songwriter en Luke een onrustige marinier. Dan slaat het noodlot toe en begint de grens tussen echt en schijn te vervagen.

Meer kijkvoer nodig? Lees dan welke films en series in week 29 uitkwamen op Netflix.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.