Felix Decavel
Felix Decavel Entertainment 13 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Laat ex-miss Kroatië ‘de vlag vallen’ bij eindwinst op WK in Qatar?

Nu het Nederlandse elftal uitgeschakeld is op het WK in Qatar, moeten we kiezen welk land we het liefst de wereldbeker zien optillen. Gelukkig is die keuze snel gemaakt. De voormalige miss Kroatië heeft namelijk beloofd uit de kleren te gaan bij een Kroatische eindwinst. Of toch niet?

Ivana Knoll beleeft momenteel de tijd van haar leven in Qatar. De Kroatische schone heeft al meermaals de krantenkoppen gehaald vanwege haar weinig verhullende outfits. En overal waar de voormalige miss verschijnt, wordt ze overladen door mannen (waaronder sjeiks) die met haar op de foto willen. Zelf vindt ze het prima: “Jongens, jullie zijn geweldig”, staat er bij de post hieronder te lezen.

Maar heeft ze nou beloofd uit de kleren te gaan bij een Kroatische eindwinst op het WK in Qatar of niet?

Ivana Knoll uit de Kroatische kleren of niet?

Volgens een Duitse tabloidkrant in ieder geval wel. Toen Bild haar vroeg wat ze zou doen wanneer Kroatië wereldkampioen wordt, liet Ivana Knoll weinig aan de verbeelding over.

“Als dat gebeurt, dan valt de vlag”, zei de ex-miss. Voor de leugenaars onder ons die niet weten waar ze op doelt:

Ivana Knoll gaat schijnbaar uitsluitend gekleed in schaarse outfits waarop het wit-rode blokjespatroon van de Kroatische vlag geprint staat. Ongetwijfeld heb je de voormalige miss al voorbij je scherm zien passeren. De camera’s tijdens de wedstrijden van Kroatië op het WK in Qatar zoeken haar dan ook zonder uitzondering op. Zelfs de sjeiks genieten mee. Op het rood-wit geruite patroon na hebben ze nog nooit zoiets gezien.

Bovendien is het voetbal van de stokoude Kroaten niet om over naar huis te schrijven – ze hebben slechts één overwinning behaald op het WK in Qatar in 90 minuten tijd. De belofte van Ivana Knoll om uit de kleren te gaan, is dus geen slechte tactiek om meer supporters te winnen voor het Balkanland. Ware het niet dat de Duitse tabloidkrant haar woorden naar eigen zeggen verdraaid heeft. “Fake news, ik ga niet uit de kleren als Kroatië het WK wint.”

kroatie, wk qatar, miss
(Afbeelding: Instagram)

Kleren of geen kleren, hoe dan ook zien wij liever de Kroaten het WK in Qatar winnen dan die Argentijnse pestventjes.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.