Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 25 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Emily Ratajkowski deelt verrassende dating-tip voor mannen

Actrice en model Emily Ratajkowski geeft een gratis dating-tip die voor veel mannen als een verrassing zal komen. Hier op de redactie kunnen we ons er in vinden: draag geen parfum, eau de toilette of wat dan ook.

Als je tegenwoordig door een winkelstraat loopt, komen de warme en doorgaans goedkope parfumdampen je tegemoet. Niet lekker. Nou zijn er natuurlijk ook exclusieve parfums, maar waarom zou je. Vrouwen willen andere mannen of vrouwen ruiken, en vice versa. Smaak is wat betreft parfum zeer persoonlijk, en dan wordt het vaak ook nog eens overdadig gesprayd. Je gaat dus snel de fout in.

Emily Ratajkowski wil echte geur, geen parfum

Emily Ratajkowski deelde de verrassende dating-tip tijdens een interview met People. “Oh mijn God. Mannen. Ik hou echt niet van parfum bij mannen”, onthult het model in het interview. Ze voegt daaraan toe dat mannen vaak overmatig sprayen. “Vrouwen vinden die lucht nogal overweldigend, dat kan een afknapper zijn.”

emily ratajkowski, dating-tip, mannen, geur, parfum, viktor & rolf, flowerbomb
Emily Ratajkowski als het nieuwe gezicht van Flowerbomb (Afbeelding: Viktor & Rolf)

De dating-tip van Emily Ratajkowski is eigenlijk heel dierlijk van aard. “Ik vind het leuk als mannen naar zichzelf ruiken”, verklaart ze. “Misschien krijg ik nog eens spijt van deze uitspraak, maar ik hou van de echte geur. Ik hou van feromonen. Ik vind het leuk om een idee te krijgen van iemand op basis van hun geur.” Ironisch genoeg was de aanleiding voor het interview een nieuw damesgeurtje van het Nederlandse duo Viktor & Rolf, waarvan het Pools-Israëlisch-Amerikaanse model het nieuwe gezicht is.

Van dating-tip naar trends

Je kunt van Emily Ratajkowski zeggen wat je wil, deze dating-tip is bruikbaar. Mocht je toch graag een parfum of eau de toilette dragen, spray dan een keer wat minder op je hals, lichaam en kleding. En om echt goed beslagen ten ijs te komen, lees je de vijf grote dating-trends van nu even door.

emily ratajkowski, dating-tip, mannen, geur, parfum, viktor & rolf, flowerbomb, vanity fair oscar party 2022
Emily Ratajkowski tijdens de Vanity Fair Oscar Party 2022 (Afbeelding: ANP)

Nog even over dat ijs: het is niet stijlvol en chique om over één nacht ijs te gaan. Maar eenmaal een paar nachten verder, willen we je toch even iets meegeven. Deze 20 dingen willen vrouwen meer van mannen zien en horen in bed.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.