Marlon Labrie
Marlon Labrie Auto's & Motoren 19 nov 2019
Leestijd: 2 minuten

Deze elektrische fiets is een betaalbare en customizable ‘brommer e-bike’

Als je op Google zoekt naar een elektrische fiets, krijg je een variërend assortiment aan e-bikes te zien die er allemaal min of meer hetzelfde uitzien. Er zijn een paar creatieve uitschieters, maar daar blijft het bij. Gelukkig komen er de laatste tijd steeds meer bijzondere elektrische fietsen op de markt. Daar doet het bedrijf Rad Power bikes vrolijk aan mee met zijn nieuwe creatie, de RadRunner. Een betaalbare ‘brommer e-bike’ die ook nog eens customizable is.

Elektrische fiets ‘RadRunner’

Als we een blik werpen op de Radrunner e-bike doet de tweewieler ons denken aan een klassieke Puch of Tomos-bromfiets. De elektrische fiets heeft het design van een brommer en is bijna net zo krachtig. De stijlvolle ros wordt aangedreven door een sterke 250 Bafang Naafmotor die een koppel heeft van 80 Nm. De tweewieler is geschikt voor zowel de straat als onverharde paden. De actieradius ligt op de 55 tot 80 kilometer en zijn topsnelheid is 25 kilometer per uur. Klinkt als een leuk speeltje toch.

radrunner, e-bike, elektrische fiets
Bron: Rad Power Bikes

Customizable e-bike

Mocht je de Radrunner e-bike niet compleet vinden, dan kun je de elektrische fiets met meer dan 330 accessoire-combinaties aanpassen naar jouw wens. Zo kun heb je bijvoorbeeld verschillende opties als bagagedrager. Daarnaast heb je de keuze uit extra spatborden, opbergvakken, rekken en zelfs een kinderzitje. Pas deze moderne tweewieler aan zoals je wilt en maak er meer van dan alleen een voertuig voor woon-werkverkeer.

Schappelijke prijs

Als je het design en de opties bekijkt, valt de prijs mee. Je koopt Radrunner e-bike vanaf 1.199 euro. Vanaf dat bedrag koop je een unieke en hoogwaardige elektrische fiets die voor jou op maat is ontworpen. Nog een leuk dingetje: de verzendkosten zijn gratis. Interesse? Je bestelt en ontwerpt de Radrunner e-bike hier.

Bron: Rad Power Bikes

Is dit niet de elektrische fiets die jij zoekt? Check dan onze overzichtspagina voor de e-bike die het best bij je past.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.