Pim Jansen
Pim Jansen Auto's & Motoren 15 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Deze elektrische brommer vervult de nichewens van klussers

Geen excuses meer om een busje te pakken als je ergens gaat klussen. Deze elektrische brommer is namelijk ook een werkbank en beschikt over tal van mogelijkheden om je gereedschap mee te nemen. Er is zelf plek voor een ladder.

De innovatieve tweewieler is een product van CAKE, een Zweeds bedrijf dat unieke elektrische voertuigen maakt. Je vindt de fietsen ook in Nederland, bekijk hier een overzicht van de locaties wereldwijd.

CAKE:work is dé elektrische fiets voor klussers

De nieuwste lijn met elektrische brommers van het bedrijf het CAKE:work, uitgevoerd in drie varianten. De overeenkomst is dat je jouw werkbank en gereedschap moeiteloos kunt meenemen. Nogal een nichewens, maar dat maakt het design extra uniek.

cake, e-bike, werkbank, elektriscdhe fiets, klussers
(Afbeelding: Cake)

Leuk en aardig hoor, die ontwikkeling van de e-bike, maar als bouwvakker of hobby-klusser had je daar tot nu toe weinig aan. Vanaf nu kun je dus met deze elektrische brommer op pad om in het weekend bij te beunen. Grote accu’s, gereedschapskisten en zelfs ladders, overal is aan gedacht.

Werkbank op wielen

De verschillende modellen binnen de Work-range, waaronder Makka en Ösa, zijn in feite dus een werkbank op wielen. Naast de elektrische brommers is er ook nog een elektrische crossfiets binnen deze lijn beschikbaar, de Kalk genaamd. Ook deze tweewieler is voorzien van allerlei gemakken voor klussers.

(Afbeelding: Cake)

De modellen verschillen niet alleen qua design van elkaar, maar ze hebben ook verschillende topsnelheden. Interesse in zo’n elektrische brommer of crossmotor van Cake? Op deze overzichtspagina zie je modellen, technische specificaties en prijzen.

Elektrische fiets in brommerstijl

Toch liever een elektrische fiets in de stijl van een retro brommer? Check dan eens de Titan R2. Deze e-bike wint het qua design van jouw oude bromfiets en beschikt over allerlei interessante opties. Hij vervult alleen niet de nichewens om er een rijdende werkbank van te maken.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.