Pim Jansen
Pim Jansen Films & Series 12 jul 2021
Leestijd: 2 minuten

Dubbelganger Scarlett Johansson als Black Widow: zoek de verschillen

Scarlett Johansson heeft een dubbelganger en haar naam is Kate Shumskaya. De gelijkenissen zijn tegen het enge aan, en daar doet de dame in kwestie dan ook goed haar best voor. In een nieuwe reeks video’s is ze te zien als Black Widow, scroll daarvoor helemaal naar beneden in dit artikel.

De nieuwe Marvel-film Black Widow, met Scarlett Johansson in de rol van het titelpersonage, is net in première gegaan in de bioscoop en op Disney+. De film heeft veel publiciteit en overtreft alle verwachtingen. Wie daar ook een graantje van meepikt, is Kate Shumskaya. De gelijkenissen tussen beide dames zijn best eng.

Kate Shumskaya: de ‘onwettige dochter’ van Scarlett Johansson

Op Instagram omschrijft Kate Shumskaya zichzelf sinds enige tijd als de ‘onwettige dochter’ van Scarlett Johansson. Regelmatig post ze foto’s, en in de reacties zeggen haar volgers dan dat ze op de Black Widow-actrice lijkt. Noem dat een leeg bestaan, het heeft haar in korte tijd bijna een half miljoen volgers opgeleverd. We zouden zeggen: zoek de verschillen.

Ja, dat lijkt aardig hè. En om een bruggetje te maken: Kate Shumskaya is Russisch, net als Natasha Romanoff in het Marvel Universum.

Haar dubbelganger als Black Widow

Nog meer dan op Scarlett Johansson lijkt Kate Shumskaya op Black Widow. Met een rode pruik en in het lederen pak van de superheldin is ze nauwelijks te onderscheiden van Natasha Romanoff uit de MCU-films. Dat ze tussendoor ook nog Big Macs en gebak naar binnen werkt, is een opmerkelijke toevoeging. Het maakt de gelijkenis er in ieder geval niet minder om.

Meer foto’s en reels van de dubbelganger van Scarlett Johansson en Black Widow zie je op het Instagram-account van Kate Shumskaya.

Zoek de verschillen

Ter vergelijking: in de onderstaande video zie je de echte Scarlett Johansson als Black Widow.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.