Pim Jansen
Pim Jansen Films & Series 17 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Wordt de dochter van Daniel Craig een Bondgirl na No Time to Die?

Daniel Craig stopt na No Time to Die als James Bond en dat biedt andere acteurs de mogelijkheid om zich kandidaat te stellen als de nieuwe 007. En voor Ella Loudon, de dochter van de 53 jarige Britse acteur, is het de kans om zonder gêne eindelijk de rol van Bondgirl te vertolken.

Tijdens een kortstondig huwelijk met actrice Fiona Loudon kreeg Daniel Craig één van zijn twee dochters. Geboren als Ella Craig, maar al jaren gaat ze door het leven Ella Loudon. Ze werd bewust buiten de spotlights opgevoed, vooral door haar moeder, een theateractrice. Om niet constant gelinkt te worden aan een beroemde vader nam ze ook de naam van haar moeder aan. Lees hier haar complete levensverhaal.

Wordt de dochter van Daniel Craig een Bondgirl?

De band tussen dochter en vader is goed, ook al laat hij de erfenis niet na aan zijn kinderen. Daar heeft hij overigens een nobele reden voor. Wellicht kan de inmiddels 29-jarige Ella wat met de erfenis die hij achterlaat als James Bond.

dochter van daniel craig, ella loudon, bondgirl, james bond, no time to die
Daniel Craig en zijn dochter Ella in 2003 (Afbeelding: Getty)

Volgens bronnen van de DailyStar is ze in 2019 namelijk al eens getipt als Bondgirl. Neem dat bij die krant gerust met een korrel zout, maar het gegeven is interessant. Het zou de legacy van Daniel Craig compleet maken.

Maak kennis met Ella Loudon

Zijn dochter heeft, met twee acteurs als ouders, in ieder geval de genen. En daar maakt ze ook gebruik van, want op dit moment timmert ze hard aan de weg als actrice. In 2017 en 2018 was ze te zien in respectievelijk Maneater en Trauma Is a Time Machine. En op dit moment is ze bezig met drie producties, die vanaf 2022 uitkomen. Dat zijn de films Short Term, The Vizitant en Can’t Let It Go. Of een rol als Bondgirl haar zou passen? Oordeel zelf.

Maak ook kennis met Ana de Armas, Bondgirl in No Time to Die en de mogelijke voorganger van de dochter van Daniel Craig.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.