Redactie
Redactie Human Interest 2 nov 2017
Leestijd: 4 minuten

Dit zijn de voor en nadelen van een trio

Het is de droom van velen: een trio. Leuk zo’n fantasie, maar er zitten nogal wat haken en ogen aan. Wie het goed aanpakt, kan nochtans een ervaring creëren waar je nog lang aan zult denken. Daarom is het goed om van te voren goed na te denken over de voor en nadelen van een trio. 

Om dit artikel overzichtelijk te houden, hebben we de keuze gemaakt om alleen de klassieker uit te lichten: de man-vrouw-vrouw combinatie. Hoewel we ons gedachtengoed met een open vizier benaderen, is dit artikel geschreven vanuit het perspectief van een man. Om die reden is het goed om ook het onderstaande artikel te lezen, voor een completere beeldvorming.

8 vrouwen over hun mooie en heftige ervaringen tijdens een trio

De voordelen van een trio

Twee vrouwen, helemaal voor jezelf
Vier ogen, vier borsten, twee vagina’s… Het klinkt eerder als een vrouw met een wel heel bijzondere afwijking, maar we weten allemaal: twee vrouwen betekent twice the pleasure. Althans: in theorie wel.

Twee vrouwen die samen plezier maken (voor je neus)
De vrouwen in kwestie zijn niet alleen aan jou gewaagd, maar – in veel gevallen – ook aan elkaar. Gezien ‘lesbian’ nog altijd één van de meest gebruikte zoektermen is, kunnen we rustig vaststellen dat het genot van de vrouwen voor je neus minstens zoveel waard is als je eigen fysieke plezier. Daag jezelf eens uit met de gedachte dat de vrouwen de hoofdrol spelen in een ménage a trois en niet jij. Alles wat zij jou gunnen, is een extraatje. Best een aangename gedachte, niet?

Je droomt wordt eindelijk waar gemaakt
Dit is wellicht het belangrijkste voordeel: je kunt eindelijk je lang gekoesterde fantasie waarmaken. Het is een fantasie van één op de vijf vrouwen en een veelvoud aan mannen mee rondloopt. Hoewel velen het bij een gedachtekronkel laten, zijn er daadwerkelijk mannen die het waarmaken. Of het voor hen net zo uitpakt zoals je bovenkamer het heeft bedacht, is natuurlijk nog maar de vraag. Maar feit is dat ze de droom leven.

Je ontdekt nieuwe dingen waarvan je niet wist dat ze mogelijk waren
De energie is met elke vrouw anders, laat staan met twee vrouwen. Je doorzettingsvermogen, mannelijke driften en creativiteit worden keihard getest. Daarbij vermenigvuldigen de fysieke mogelijkheden ook min of meer, wat voor veel nieuwe ideeën kan zorgen. Beschouw het als een energiebom: elke deelnemer neemt z’n eigen buskruit mee. Als de aanpak en energie juist is, kun je een atoombom op een natte strijker laten lijken.

De nadelen van een trio

Je kunt niet presteren (want twee vrouwen)
Dit is h et meest gehoorde probleem onder mannen die met twee vrouwen in bed belandden. Het idee is natuurlijk fantastisch, maar laten we elkaar geen mietjes noemen: één vrouw vergt al een hoop aandacht, laat staan twee. Zodra die vervelende roze olifant in de kamer verschijnt, kun je het vergeten. Zet je trots aan de kant en besef dat het een wezenlijk risico is.

Eén van de drie fungeert als derde wiel aan de wagen
Nog een klassieker: één van de twee vrouwen overheerst of jij hebt een sterke voorkeur die je niet kunt bedwingen. Het gevolg? Een derde wiel aan de wagen, wat ontzettend onhandig rijdt. Als een waardig man doe je er natuurlijk alles aan om dit te voorkomen, maar helemaal uitsluiten dat dit kan gebeuren is onrealistisch. Pro-tip: voorbereiding is alles. Speelt je vriendin een rol in het verhaal, weet dan zeker dat ze honderd procent zeker is van haar zaak. Ga je met twee ‘onafhankelijke’ vrouwen aan de slag, weet dan zeker dat iedereen het spel snapt. Wat je namelijk niet wil, is met het volgende punt te maken krijgen.

Er heersen jaloerse gevoelens
Jaloezie is de absolute killer van een succesvolle trio. Feit is dat jaloezie een wezenlijke emotie is en lastig valt te onderdrukken. Hoe zeker iedereen van te voren ook van zijn zaak is, zodra het moment suprême is aangebroken staan de sterren ineens anders. Zeker wanneer je vriendin ook op de bühne verschijnt, is het een uitdaging om de boel onder controle te houden.

Vriendschappen en relaties gaan kapot
Het leek zo’n goed idee… De waarheid is dat gevoelens veranderen na een intense ervaring als een trio. Kies je voor een seksuele uitspatting met bekenden, overweeg dan goed de risico’s. De ervaringsdeskundigen adviseren niet voor niks om een trio met vreemden te doen en het bij voorkeur goed uit te denken van te voren.

Het is een hoop geklungel
De waarheid is geen pornofilm. Als de energie goed is, kun je een fantastische ervaring op je levens-cv bijschrijven. In een tegenovergestelde situatie voelt een trio als een telefoongesprek voeren met je moeder; het loopt nooit helemaal lekker.

In het geval van twee mannen: extra kansen op scheten tijdens de seks (aldus Russell Brand)
Russell Brand is een held.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.