Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 13 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Maak kennis met de nieuwe vlam van hiphoplegende Diddy

Sean Love Combs, beter bekend onder zijn meerdere pseudoniemen Puff Daddy, P. Diddy, Puffy en Diddy, heeft een nieuwe vriendin. Maak kennis met de 28-jarige Caresha Brownlee, beter bekend als Yung Miami.

Rappers hebben vaak vriendinnen die normale stervelingen slechts mogen aangapen. Ook onderstrepen ze dat leeftijd maar een getal is, getuige alleen al de drie laatste vriendinnen van Kanye West.

Yung Miami, de nieuwe vriendin van Diddy

Nu is het Diddy, een hiphoplegende die geen verdere introductie behoeft, die een nieuwe vriendin heeft. De muziekproducent is aan het daten met rapper Yung Miami, helft van hiphopduo City Girls. Dat bevestigde hij in haar programma Caresha Please.

Tijdens de talkshow, waarvoor de muzikante haar echte naam Caresha Brownlee gebruikt, vroeg zij naar de relatiestatus van Diddy. Hij antwoordde daarop: “Ik ben single, maar ik ben aan het daten. Ik neem gewoon de tijd in het leven.” Daarop vroeg zij specifieker wat zij tweeën dan waren. Daarop liet hij weten: “We daten. We zijn aan het daten. We gaan op dates, en we zijn vrienden. We gaan naar exotische plekken, we hebben het leuk samen, we gaan naar stripclubs, naar de kerk.”

De twee hebben een aardig leeftijdsverschil. Diddy is 52 en Caresha 28, precies even oud als zijn oudste biologische zoon Justin. Tijdens zijn relatie met Kim Porter, met wie hij tussen 1994 en 2007 met tussenpozen iets had, adopteerde hij haar zoon uit een eerder huwelijk, Quincy (nu 31). Samen kregen zij nog zoon Christian (24) en tweelingdochters D’Lila en Jessie (15). Diddy is ook vader van dochter Chance (16) uit een andere relatie.

Yung Miami is prominent aanwezig op Instagram. Een reeks foto’s ter kennismaking.

Diddy is niet de enige beroemdheid die wegkomt met zijn leeftijd. En er is altijd een baas boven baas, zo liet Al Pacino laatst zien met zijn vermeende date.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.