Stijn Kuster
Stijn Kuster Human Interest 14 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Defqon.1 2023: drie momenten om niet te missen tijdens het festival

In het laatste weekend van juni keert het grootste hardere stijlen ter wereld weer terug naar Biddinghuizen. Met unieke momenten als POWER HOUR en de Warrior Workout, maar ook een van de mooiste stages en eindshows, is Defqon.1 zo’n festival dat je als liefhebber bezocht moet hebben.

Manners Magazine is ook dit jaar weer van de partij en zal jou achteraf voorzien van een fotoreportage met alle hoogtepunten en uitbundige bezoekers tijdens festival. Maar om je alvast in de stemming te komen: drie momenten die je niet wil missen.

Defqon.1 2023: drie plekken om bij te zijn

Van 22 tot en met 25 juni vindt het Defqon.1 Weekend Festival 2023 plaats. Naast meer dan 350 artiesten artiesten in de line-up biedt het festival tal van geweldige momenten die je niet mag missen. Vergeet deze highlights zeker niet.

1. POWER HOUR

Als je je op zaterdag om 16.00 uur afvraagt waarom het zo rustig is bij andere stages, dan komt doordat het overgrote deel van het publiek zich bij de RED (mainstage) verzameld heeft voor POWER HOUR. Een van de beste highlights van Defqon.1

Tijdens Power Hour wordt ook altijd het grootste ‘Link Rechts’-moment gedaan. Hoe indrukwekkend dat eruitziet, zie je in de video.

2. Open Air Bed Concert

De BLACK-stage van Defqon.1 staat in het teken van stevige hardcore met Miss K8 en Angerfist, maar op zondag verandert dit eventjes. Een pianist zal om 11.00 uur het podium omtoveren tot een oase van rust terwijl het publiek op een luchtbedje ligt.

Uiteindelijk zal dit uitmonden in een enorme ‘luchtbedrave’, waarbij bezoekers samen helemaal los gaan met hun luchtbedden.

3. De eindshows van Defqon.1

‘Nou wat een goede tip’, hoor ik je denken. Eindshows zijn immers altijd mooi. Maar de Defqon.1 End Shows zijn écht het uitlichten waard. Dit jaar heeft het festival voor elke dag een spectaculaire eindshow en traditiegetrouw wordt het festival op zondag afgesloten met The Closing Ceremony.

Zo kies je de juiste (festival)oordoppen volgens een audioloog

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.