Pim Jansen
Pim Jansen Televisie 29 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

De 7 Nederlandse ‘huisvrouwen’ in Real Housewives of Amsterdam

Nederland krijgt er een nieuwe realityserie bij, geïnspireerd op een Amerikaans concept. We stellen je voor aan de deelnemers van The Real Housewives of Amsterdam, een aankomende serie van Videoland.

De eerste versie van de gelijknamige Amerikaanse realityserie, The Real Housewives of Orange County, beleefde haar première in 2006. Het succes van de eerste serie resulteerde in meerdere varianten in onder andere Atlanta, Beverly Hills, Miami, New Jersey, New York en in Washington D.C.

The Real Housewives of Amsterdam

En nu krijgt The Real Housewives dus ook een Nederlandse versie. Videoland volgt dit najaar zeven welgestelde ‘huisvrouwen’ in Amsterdam, zo heeft de streamingdienst aangekondigd.

De Nederlandse deelneemsters zijn Cherry-Ann Person, Djamila Celina, Hella Huizinga, Kimmylien Nguyen, Maria Tailor, Sheila Bergeik en Susanna Klibansky.

Aan The Real Housewives of Beverly Hills deed vier seizoenen lang de van oorsprong Nederlandse Yolanda Hadid, moeder van supermodellen Gigi en Bella, mee. Ook Daniëlle Oerlemans was bijna in deze reeks te zien. De vrouw van Reinout Oerlemans is tot twee keer toe gevraagd mee te doen, zo onthulde ze in 2020 aan Het Parool.

De Nederlands ‘huisvrouwen’ op een rij

Een overzicht van de Nederlandse ‘huisvrouwen’ die de show gaan stelen in The Real Housewives of Amsterdam. Het zijn allemaal semi-bekende namen, zoals ook in de Amerikaanse versie van de show het geval is. De bekendste Nederlandse deelnemer is Maria Tailor, modeondernemer en influencer.

Cherry-Ann Person

Djamila Celina

Hella Huizinga

Kimmylien Nguyen

Maria Tailor

Sheila Bergeik

deelnemers, real houswives of amsterdam, videoland, huisvrouwen, shaila bergeik
Sheila Bergeik met partner Erwin Kettmann (Afbeelding: ANP)

Susanna Klibansky

Wanneer The Real Housewives of Amsterdam op Videoland verschijnt, is nog niet bekend. Feit is dat luxe, rijkdom en drama, waar het leven van de zeven vrouwen bol van staat, centraal staan in deze realityserie.

Reality op Netflix

Heb je geen Videoland, maar wel Netflix? Dan is deze lege edoch populaire realityshow wellicht wat voor jou.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.