Pim Jansen
Pim Jansen Auto's 11 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

David Beckham geeft zoon peperdure auto cadeau voor bruiloft

Als profvoetballer en model verdien je al veel. Als je dan ook nog eens je moreel kompas overboord gooit, dan kun je inderdaad ongelimiteerd grote cadeaus kopen. David Beckham gaf zijn zoon Brooklyn een auto van een half miljoen cadeau voor zijn bruiloft.

Is het leven leuk als rich kid? Dat valt te betwisten. Je kunt alles krijgen wat er te kopen valt, weinig dingen op aarde zijn nog bijzonder. Toch nemen we het cadeau van Brooklyn Beckham even onder de loep, want smaak heeft zijn vader wel.

David Beckham geeft elektrische Jaguar XK140 cadeau

Het gaat om een Jaguar XK140 uit 1954. Geen benzine slurpend model met een ronkende motor, maar een geëlektrificeerde. David Beckham kocht de auto voor 383.502 pond, omgerekend 458.414 euro. Weer eens wat anders dan een broodroadster, eeh broodrooster.

Jaguar XK140, david beckham, brooklyn, victoria, cadeau, bruiloft
David en Victoria Beckham komen aanrijden in het huwelijkscadeau van hun zoon (Afbeelding: ANP / Splash)

De Jaguar XK140 uit 1954 is geëlektrificeerd door het bedrijf Lunaz. David en zijn vrouw Victoria kwamen zelf aanrijden in het cadeau voor hun zoon Brooklyn. “Met het creëren van deze prachtige, geëlektrificeerde Jaguar XK140 zijn we vereerd om de kloof te overbruggen tussen het professionele leven van David Beckham, waarin hij investeerder is in Lunaz, en zijn gezinsleven”, zegt David Lorenz, oprichter en CEO van Lunaz.

De bruiloft van Brooklyn Beckham en Nicola Peltz

Lorenz richtte zich tot de hoofdpersoon van de dag. “Deze opmerkelijke auto is het perfecte cadeau voor Brooklyn Beckham en zijn vrouw Nicola op hun trouwdag. Deze bijzondere elektrische klassieker van Lunaz symboliseert in elk opzicht een mooie, positieve toekomst.”

De bruiloft van Brooklyn Beckham en Nicola Peltz was er eentje vol poespas en opsmuk. Naast David Beckham was er nog een rits beroemdheden aanwezig tijdens de feestelijkheden rond de bruiloft. Vogue was aanwezig om te fotograferen, bekijk hier de eerste foto’s.

Ook een normale tweedehands Jaguar XK140 is overigens niet goedkoop. Check hier de prijzen van een paar modellen die in Nederland te koop staan.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.