Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Glory 25 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Datum en tegenstander volgende titelgevecht Rico Verhoeven lijkt al zeker

Uitdager Jamal Ben Saddik maakte hem het behoorlijk lastig, maar Rico Verhoeven is nog steeds de regerend Glory-kampioen. Afgelopen weekend maakte The King of Kickboxing er een waar spektakelstuk van, en het volgende titelgevecht staat ook al op de planning. Als alles goed gaat, verschijnt Rico Verhoeven op 19 februari weer in de ring.

Glory-voorzitter Pierre Andurand blikte na afloop van Glory: Collison 3 alvast vooruit op de nabije toekomst. In gesprek met NU.nl maakte hij bekend dat Glory over een aantal maanden weer terugkeert in Arnhem. Op 19 februari zal het vechtsportcircus opnieuw neerdalen in de GelreDome.

Rico Verhoeven vs Alistair Overeem

Glory: Collision 3 was een groot succes en dat wil Andurand graag herhalen. Zo laat de Fransman weten dat hij er opnieuw een groot evenement van wil maken, inclusief alle grote namen. Zo noemt hij Rico Verhoeven, Alistair Overeem en Badr Hari. Als ze niet geblesseerd zijn, dan zullen ze naar alle waarschijnlijkheid in de ring verschijnen.

Of wordt het Verhoeven vs Saddik 4?

De kans is in dat geval groot dat Rico Verhoeven en Alistair Overeem tegenover elkaar komen te staan. De Koning van het kickboksen zou het eigenlijk afgelopen weekend al opnemen tegen de teruggekeerde UFC-vechter, maar een blessure van Overeem gooide roet in het eten. Dit blijft echter een gevecht waar de fans met smart op wachten, dus het is logisch dat Glory dit alsnog snel voor elkaar wil krijgen.

Glory herpakt zich

Pierre Andurand hoopt zo de stijgende lijn door te kunnen trekken. Glory heeft het de laatste jaren niet gemakkelijk gehad. Mede door corona balanceerde de organisatie zelfs op het randje van de afgrond. Gelukkig lijkt die tijd voorbij en keren de successen terug. Zo kijkt Andurand tevreden terug op afgelopen weekend. 18.000 uitzinnige fans in de GelreDome en meer dan 100.000 verkochte pay-per-views zijn volgens de Glory-voorzitter iets om trots op te zijn.

Maak kennis met Naomy van Beem, de ‘nieuwe vriendin’ van Rico Verhoeven

De fans in het stadion en voor de televisie werden zeker niet teleurgesteld. Naast het epische gevecht tussen Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik waren er nog veel meer hoogtepunten. Mocht je deze gemist hebben, maak je dan geen zorgen. Wij hebben ze voor je op een rij gezet.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.