Pim Jansen
Pim Jansen Films & Series 14 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Culkin wil Trump uit Home Alone 2 en Twitter photoshopt de vervangers

Waar de een bezig is met de afzetting van president Donald Trump, wil de ander dat hij digitaal verwijderd wordt uit Home Alone 2. Hoofdrolspeler Macaulay Culkin is het daar mee eens. Twitter reageert met hilarische photoshops van potententiële vervangers.

Terwijl in het Huis van Afgevaardigden druk wordt gedebatteerd over een impeachment, zal Donald Trump andere zorgen hebben. Voor de film uit 1992 eiste hij destijds een cameo op bij de makers en nu lijkt hij alsnog gewist te worden uit de filmgeschiedenis.

“Het was niet bedoeling om hem in de film mee te laten doen. Nadat we het bedrag hadden betaald om te mogen filmen in Trump Plaza, eiste hij echter ook een cameo in Home Alone 2. We waren van plan hem eruit te halen, maar tot onze verbazing reageerde het publiek positief tijdens de eerste screening”, aldus regisseur Chris Columbus onlangs tegen Insider.

Macaulay Culkin wil Donald Trump uit Home Alone 2

Nu ziet de wereld er heel anders uit voor Donald Trump. Als president heeft hij meer aanbidders, maar ook meer haters dan in de jaren 90. Mensen eisen dat de president van Amerika digitaal wordt verwijderd uit Home Alone 2. En Macaulay Culkin, die het hoofdpersonage Kevin McCallister speelt, is het daar mee eens. Dat laat hij duidelijk merken op Twitter.

Macaulay Culkin is actief aanwezig in dit belangrijkste onbelangrijke filmnieuws van het moment. Zo duikt hij met een reactie op onder nog een aantal tweets. ‘Bravo’, zegt hij tegen een creatieve Twitteraar die Donald Trump heeft voorzien van de onzichtbaarheidsmantel van Harry Potter.

Twitter photoshopt hilarische vervangers

Waar is Twitter als je het nodig hebt? Nou, hier. Prima dat Donald Trump digitaal wordt verwijderd uit Home Alone 2, maar wie komt er dan voor in de plaats? Keanu Reeves? Jabba de Hutt? Een overzicht van de photoshops.

Onzichtbaarheidsmantel Harry Potter

Keanu Reeves

Jabba de Hutt

Dolly Parton

De Macaulay Culkin van nu

Michael Jackson

Barack Obama

Donald Trump mag blijven, maar dan wel met Jake Angeli

De 90’s Joe Biden

Darth Vader

🎬 Lees hier waarom Home Alone-regisseur Chris Columbus verbolgen is over de reboot op Disney+

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.