Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 23 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Ronaldo viert breuk Manchester United met controversieel horloge

Cristiano Ronaldo en Manchester United zijn definitief uit elkaar. En dat viert de Portugese wereldster, die in Qatar bezig is met zijn laatste WK, met een controversieel en peperduur horloge van JACOB & CO.

Het moet een verademing zijn voor Erik ten Hag, die met de Portugese strandjanet zat opgezadeld. Leuk om een wereldster in je selectie te hebben, maar met een dergelijk onnozele houding is zo iemand vooral een obstakel in een groeiproces. Ronaldo liet zich vlak voor het WK in Qatar minachtend uit over Ten Hag en de club, waarmee hij zijn doel bereikte: een breuk.

Cristiano Ronaldo toont controversieel horloge

Eindelijk tijd voor de volledige focus op het WK in Qatar, zou je zeggen. Maar tussendoor is hij met allerhande andere zaken bezig, zoals een nieuwe samenwerking met de Amerikaanse horlogemaker JACOB & CO.

“Ik ben verheugd om mijn samenwerking met JACOB & CO. aan te kondigen. Vandaag onthullen we onze eerste horlogecollectie, die ik samen met mijn dierbare vrienden heb ontworpen”, zegt Cristiano Ronaldo.

Jacob & Co x CR7 scoort tegen Manchester United

Het resultaat is de Jacob & Co x CR7. En het horloge is qua timing controversieel, al zal dit toeval zijn. Op de wijzerplaat zie je namelijk een afbeelding van Ronaldo die namens Real Madrid een doelpunt scoort tegen Manchester United in de achtste finale van de Champions League, seizoen 2012-2013.

cristiano ronaldo, controversieel horloge, manchester united, breuk, jacob & co, Flight Of CR7 Baguette
Flight Of CR7 Baguette (Afbeelding: JACOB & CO.)

De collectie van JACOB & CO. bestaat uit twee horloges. Op de rode scoort hij namens Real Madrid tegen Machester United. Op de groene juicht hij na een doelpunt.

Peperdure klokjes met of zonder diamanten

Beide versies van het controversiële horloge van Cristiano Ronaldo zijn op hun beurt ook weer onderverdeeld in twee versies. Het standaard groene model (Heart Of CR7) kost 27.562,95 euro en het groene model met baguette geslepen diamanten op de bezel kost 115.173,95 euro.

cristiano ronaldo, controversieel horloge, manchester united, breuk, jacob & co
Heart Of CR7 Baguette (Afbeelding: JACOB & CO.)

Zie je Ronaldo op je pols liever scoren tegen Manchester United? Het standaard rode model (Flight Of CR7) kost 55.125,95 euro en het rode controversiële horloge met baguette geslepen diamanten op de bezel (Flight Of CR7 Baguette) kost 142.736,95 euro.

Check ook deze peperdure klok van Cristiano Ronaldo. Tja, over smaak valt niet te twisten.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.