Marlon Labrie
Marlon Labrie Stijl 5 aug 2019
Leestijd: 2 minuten

Dit horloge van Cristiano Ronaldo kost meer dan Lasse Schöne

Dat Cristiano Ronaldo niet vies is van dure spullen, was op zich al bekend. De Juventus-vedette heeft een imposante collectie auto’s, dure kleding en glimmende accessoires. Eén van de meest exorbitante items uit zijn collectie; een peperduur horloge vol glimmende diamanten voor een bedrag waarvoor hij ook Lasse Schöne had kunnen kopen.

Het nieuwe horloge van Cristiano Ronaldo

Met een vermogen van bijna een half miljard euro kun je wel eens een extra horloge kopen, iets wat Cristiano Ronaldo met enige regelmaat doet. En ja, zoiets moet geshowd worden. Vorig jaar was de voetballer in Madrid om de award Marca Leyenda in ontvangst te nemen en hij pakte deze mogelijkheid met beide handen aan om zijn polsklokje even pontificaal in beeld te krijgen.

Op Instagram poste hij vanuit zijn privé-jet een kiekje met zijn lieftallige vriendin, waarop hij zijn zojuist verdiende prijs en zijn gloednieuwe diamanten horloge showde.

Duurder dan Lasse Schöne

Gekleed in een tamelijk simpel overhemd en donkerblauwe broek liet Cristiano Ronaldo zijn nieuwe horloge al het werk doen tijdens de uitreiking. Het met diamanten beklede klokje pakte ieder straaltje licht om letterlijk te shinen. De één zal het aantal diamanten geweldig vinden, de ander vindt het over the top. We zien niet direct wat voor horloge het is, maar het kan zomaar een custom made Franck Muller of Jabob & Co zijn. De prijs van dit patserige klokje wordt door kenners geschat op 2 miljoen euro. Dat is meer dan de transfersom die Genoa volgens Fox Sports Italia aan Ajax overmaakte voor Lasse Schöne; 1,5 miljoen euro.

Dat Cristiano Ronaldo niet vies is van diamanten op zijn horloges was al duidelijk. Eerder werd hij tijdens een persconferentie voor de Champions League-wedstrijd tegen Manchester United gespot met een Franck Muller ook volgeplakt zit met diamant. De prijs van dat ‘subtiele’ klokje? Die lag boven de 2 miljoen euro.

Lees ook: Cristiano Ronaldo is miljardair: deze 6 sporters gingen hem voor

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit horloge van Cristiano Ronaldo kost meer dan Lasse Schöne
Sluiten