Cristiano Ronaldo’s nieuwe horloge kost meer dan Lasse Schöne

Dat Cristiano Ronaldo niet vies is van dure spullen, was op zich al bekend. De Juventus-vedette heeft een imposante collectie auto’s, dure kleding en glimmende accessoires. Het nieuwste item uit zijn collectie; een peperduur horloge vol glimmende diamanten voor een bedrag waarvoor hij ook Lasse Schöne had kunnen kopen.

Het nieuwe horloge van Cristiano Ronaldo

Met een vermogen van bijna een half miljard euro kun je wel eens een extra horloge kopen, iets wat Cristiano Ronaldo met enige regelmaat doet. En ja, zoiets moet geshowd worden. Afgelopen week was de voetballer in Madrid om de award Marca Leyenda in ontvangst te nemen en hij pakte deze mogelijkheid met beide handen aan om zijn polsklokje even pontificaal in beeld te krijgen.

Abt last night 💞

8.3m Likes, 41.7k Comments – Cristiano Ronaldo (@cristiano) on Instagram: “Abt last night 💞”

Op Instagram poste hij vanuit zijn privé-jet een kiekje met zijn lieftallige vriendin, waarop hij zijn zojuist verdiende prijs en zijn gloednieuwe diamanten horloge showde.

Duurder dan Lasse Schöne

Gekleed in een tamelijk simpel overhemd en donkerblauwe broek liet Cristiano Ronaldo zijn nieuwe horloge al het werk doen tijdens de uitreiking. Het met diamanten beklede klokje pakte ieder straaltje licht om letterlijk te shinen. De één zal het aantal diamanten geweldig vinden, de ander vindt het over the top. We zien niet direct wat voor horloge het is, maar het kan zomaar een custom made Franck Muller of Jabob & Co zijn. De prijs van dit patserige klokje wordt door kenners geschat op 2 miljoen euro. Dat is meer dan de transfersom die Genoa volgens Fox Sports Italia aan Ajax overmaakte voor Lasse Schöne; 1,5 miljoen euro.

Cristiano Ronaldo’s nieuwe klokje (bio-link) kost meer dan Lasse Schöne 💎 #cristianoronaldo #watch #diamonds #luxury #horloge #overthetop

14 Likes, 2 Comments – Manners.nl (@mannersnl) on Instagram: “Cristiano Ronaldo’s nieuwe klokje (bio-link) kost meer dan Lasse Schöne 💎 #cristianoronaldo #watch…”

Dat Cristiano Ronaldo niet vies is van diamanten op zijn horloges was al duidelijk. Vorig jaar werd hij tijdens een persconferentie voor de Champions League-wedstrijd tegen Manchester United gespot met een Franck Muller ook volgeplakt zit met diamant. De prijs van dat ‘subtiele’ klokje? Die lag boven de 2 miljoen euro.

Diamond Registry on Twitter

@Cristiano Ronaldo shows off his new diamond watch at media conference of Juventus Football Club. A simpler version of that was sold for 2 million dollars but this version has much more diamonds than the former one and it seems to have been produced customized for him Congrats!

Op jacht naar het echte zilverwerk

Naast het kopen van duur zilverwaar gaan Cristiano Ronaldo en zijn teamgenoten dit jaar weer op zoek naar het echte zilverwaar; de cup met de grote oren. De Serie A en de Italiaanse beker zal Juventus weer met twee vingers in de neus winnen. Waar het de laatste seizoenen vooral om draait, is het winnen van de Champions League. Zou leuk zijn voor Matthijs de Ligt als het dit jaar eindelijk weer eens gebeurt.

Reageer op artikel:
Cristiano Ronaldo’s nieuwe horloge kost meer dan Lasse Schöne
Sluiten