Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 28 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Christelijke Mutualiteit entert OnlyFans met Playboy-model Veerle Peeters

OnlyFans is een pikant edoch vroom account rijker. De Christelijke Mutualiteit (CM), een Belgisch ziekteverzekeringsfonds, is toegetreden op het platform. Uiteraard wel met een hoger doel, en daarbij is Playboy-model Veerle Peeters de missiezuster.

De Christelijke Mutualiteit is overigens minder christelijk dan de naam doet vermoeden. CM is een Belgisch ziekteverzekeringsfonds dat twee regionale ziekenfondsen groepeert. Met 4,5 miljoen leden is CM veruit het grootste ziekenfonds van het land. Maar de stap naar OnlyFans, een website waar fans gebruikers betalen voor ongecensureerde en doorgaans (soft)erotische content, is toch wel als atypisch te beschouwen.

Christelijke Mutualiteit op OnlyFans

Er zit dan ook een duidelijke boodschap achter de campagne met Veerle Peeters. “Ik ga dieper in op alle foute informatie over seksualiteit die circuleert op sociale media”, zegt het model, onder meer bekend van Playboy, tegen het Belgische Radio 2.

Het OnlyFans-account van de Christelijke Mutualiteit heet OnlyFacts. Doel is om via dit platform gebruikers te informeren over broodnodige issues rond seksualiteit. De ene keer lees je informatie over anticonceptie, de andere keer over de gevoeligste zone van een vrouw, leren we tijdens een vlugge scrol door het account.

Veerle Peeters, Playboy-model met een missie

Veerle Peeters werd op haar vijftiende gepest middels een foto van haar hoofd op het lichaam van een pornoactrice. Dat is een van drijfveren om zich nu in te zetten tegen seksuele desinformatie. Dat doet ze, zoals men gewend is op OnlyFans, op pikante wijze. “Maar voor de video’s die ik voor de Christelijke Mutualiteit maak, zie je me niet volledig naakt”, zegt ze. Je kent het Belgische model waarschijnlijk vooral vanwege haar werk als influencer en Playboy-shoots. Bekijk haar laatste werk via Instagram.

Veerle Peeters is zeker niet de eerste bekende Belg op het platform OnlyFans. Lees en bekijk ook het verhaal van wielrenner en Playboy-model Tara Gins.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.