Alrik de Jong
Alrik de Jong Films & Series 7 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Trailer: Keanu Reeves als Batman in nieuwe DC-film vol sterren

The Batman is een krankzinnig lekkere film, zoals superheldenfilms nog maar zelden worden gemaakt. Robert Pattinson blijkt een perfecte Bruce Wayne. Maar middenin de buzz van deze film, is er nog een nieuwe Batman opgestaan. Niemand minder dan Keanu Reeves.

Om je alvast even uit een droom te helpen: Keanu Reeves wordt geen live-action Batman. Het gaat om de animatiefilm DC League of Super-Pets, met een cast om je vingers bij af te likken.

Trainer: Keanu Reeves voor het eerst als Batman

“So, you are a dog”, zijn de eerste woorden die je van Keanu Reeves in zijn rol als Batman hoort. “I am the Batman. I’m not really great with animals.” Uiteindelijk blijken hij en de betreffende hond meer overeenkomsten te hebben dan vooraf gedacht.

Een andere hond die centraal staat in DC League of Super-Pets, is Krypto. Hij is de hond van Superman en heeft vergelijkbare krachten als zijn baasje. Als Superman wordt ontvoerd, zoekt Krypto een team bij elkaar om het gezamenlijk op te nemen tegen superschurk Lex Luthor. Het is niet de Justice League die de wereld moet redden, maar hun superhuisdieren.

De cast van DC League of Super-Pets

Naast Keanu Reeves als Batman zijn er nog meer aansprekende namen terug te vinden in de cast. Zo spreekt Dwayne ‘The Rock’ Johnson de stem in van de hond Krypto en John Krasinski (Jim Halpert in The Office US) die van Superman. Ook Kevin Hart (Hobbs & Shaw), Diego Luna (Narcos) en Kate McKinnon (The Simpsons, Family Guy) maken onderdeel uit van de cast.

Je kunt Keanu Reeves vanaf 18 mei als Batman in de bioscoop zien. Dan gaat DC League of Super-Pets in Nederland in première.

Duke Caboom

Batman is niet de eerste rol van Keanu Reeves in een animatiefilm. Lees en bekijk hier meer over zijn eveneens meesterlijke rol in Toy Story 4.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.