Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 15 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Dochter Charlie Sheen entert OnlyFans en pa is not amused

Als je de dochter bent van Charlie Sheen, dan heb je een vrij krankzinnige vader en ga je zelf misschien ook aparte dingen doen. Maak kennis met de 18-jarige Sami Richards, die de pikante wereld van OnlyFans is betreden.

OnlyFans is een ‘content subscription service’. Fans betalen mensen die ze volgen, al dan niet beroemd, voor exclusieve content. Gebruikers mogen zelf bepalen wat ze per maand aan hun fans vragen. En content wordt niet gecensureerd, zoals op Instagram wel het geval is. Erotische content is dus toegestaan, en daar staat het platform dan ook om bekend.

Charlie Sheen not amused over zijn dochter

Sami Richards, ook bekend als Sami Sheen, is de dochter van acteur Charlie Sheen (56) en actrice Denise Richards (51). Sinds kort woont ze weer bij haar moeder, die van haar ex de schuld krijgt van het account op OnlyFans.

“Onder mijn dak zou dit nooit kunnen gebeuren”, zegt Charlie Sheen in een interview met US Weekly. “Ik keur het niet goed, maar kan tegelijk niets doen om het te voorkomen. Ik heb Sami in elk geval geadviseerd om het stijlvol te houden op haar OnlyFans-account en haar integriteit niet te grabbel te gooien. Ze is achttien jaar oud, en het enige dat nu nog kan doen, is haar raad geven en vertrouwen hebben in haar oordeel. Ze maakt nou eenmaal haar eigen keuzes.”

Sami Sheen op OnlyFans

Feit is dat de dochter van Charlie Sheen nu op OnlyFans staat, met pikante foto’s. Volgers betalen 19,99 dollar per maand om haar exclusieve content te zien.

Dat er veel geld te verdienen valt op OnlyFans, vooral door beroemdheden, is al gebleken. Bekijk de best verdienende beroemdheden op het platform in 2021. Aan Sami Sheen om te bewijzen of dochters van beroemdheden hier ook zo populair zijn.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.