Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 20 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Carmen Electra entert OnlyFans en deelt allesomvattende video

De droom van kids die in de jaren 90 naar Baywatch keken, is uitgekomen. Carmen Electra, die dat rode badpak misschien nog wel beter kon hebben dan Pamela Anderson, entert de soft-erotische website OnlyFans. Dat onthulde ze op Instagram, met een video die haar carrière in een paar seconden samenvat

Het platform OnlyFans is een zogeheten ‘content subscription service’. Fans betalen mensen die ze volgen, al dan niet beroemd, voor exclusieve content. Als gebruiker mag je zelf bepalen wat je per maand aan jouw fans vraagt. Hoe populairder je bent, des te meer je kunt verdienen. En content wordt niet gecensureerd, zoals op Instagram wel het geval is. Erotische content is dus toegestaan, zo maakt Bella Thorne voor haar volgers een film waarin ze als sekswerker is te zien. Kijk hier wat je moet betalen om Carmen Electra te volgen.

Carmen Electra entert OnlyFans niet zonder redenen

Ook van Carmen Electra kun je vanaf nu exclusieve content verwachten op OnlyFans. Of dat ook pikant wordt? Bekijk de onderstaande teasers en oordeel zelf.

Carmen Electra heeft naar eigen zeggen in ieder geval een goede reden om OnlyFans te enteren. “Mensen doen wat ze willen met je foto’s, dus kun je beter de controle in eigen handen nemen”, aldus het model en de actrice. “Het voelt echt goed om voor jezelf op te komen”, voegde ze eraan toe.

Allesomvattende video van haar carrière

Ter definitieve onthulling van haar OnlyFans-account deelde ze na de twee bovenstaande teasers de onderstaande video, met allerlei beelden uit haar carrière. “Come watch me be the boss woman I am“, aldus Carmen Electra.

Naast actrice is Carmen Electra natuurlijk ook bekend als Playboy-model. Meerdere malen verscheen ze met een shoot in het beroemde blootblad. Lees en bekijk hier meer. En check in dit artikel welke beroemdheden het meest verdienen met OnlyFans.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.