Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 10 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Playboy deelt eerste beelden van Cardi B als ‘nieuwe koningin’

Vorige week werd bekend dat Cardi B de nieuwe Creative Director in Residence is van Playboy. Deze week werd ze gepresenteerd. Hier zijn de eerste beelden. Een stijlswitch van het merk lijkt aanstaande.

Er is de laatste jaren nogal wat veranderd voor Playboy. Bloot is zo overdadig aanwezig op internet, dat het op papier niet meer zo interessant is. Het blootblad stopte zelfs even met bloot, maar kwam daar later weer op terug. Wel zijn er steeds minder celebrities te zien met een naaktshoot. Nu is het aan Cardi B om het merk een imago-boost te geven.

De eerste beelden van Cardi B bij Playboy

Deze week gaf Cardi B voor het eerst acte de présence in haar nieuwe rol. “Wanneer de koningin binnenkomt. Onze nieuwe creative director in residence maakt haar entree op de Big Bunny-launch party tijdens de Miami Art Week”, aldus Playboy op Instagram. Swipe door de foto’s in de onderstaande Instagram-post.

Hoe de functie van Cardi B aangekleed wordt, is nog niet volledig uit de doeken gedaan. Feit is ze naast creatief directeur ook een van de originele founders van Centerfold is. Wat dat inhoudt, zal nog blijken. Ook gaat ze zich buigen over de kledinglijn van Playboy en de ‘seksuele wellness merchandise’.

‘Droom die uitkomt’

Maar haar functie heeft volgens het blootblad vooral betrekking op het inhoudelijke, zowel op papier als online. “Onderdeel worden van de Playboy-familie is een droom die uitkomt”, zegt de rapper op Instagram. “Wat we nu al aan het maken zijn, gaan jullie geweldig vinden, dat weet ik zeker”, vervolgt Cardi B.

Cardi B heeft in ieder geval geen moeite met bloot, en getuige de hashtag #BoobsOutForCardi kan ze rekenen op de steun van het grote publiek. Of de rapper het ook voor elkaar krijgt om celebrities zover te krijgen weer voor Playboy te poseren, is een kwestie van afwachten. Check om in de stemming te komen deze 15 beroemdheden die ooit met een naaktshoot onder de kerstboom lagen, van Charlize Theron tot Jessica Alba.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.