Marlon Labrie
Marlon Labrie Auto's & Motoren 8 mei 2019
Leestijd: 2 minuten

Camper occasions: drie avontuurlijke 4×4 offroad campers

Wekelijks speuren we het web af naar de mooiste tweedehands auto’s in Manners Occasions, maar campers komen daar niet aan het licht. Daarom hebben we hier een plek gecreëerd waar de ‘vrijheidsstrijders op wielen’ een nieuwe eigenaar kunnen vinden. Vandaag drie tweedehands 4×4 offroad campers.

4×4 offroad campers

Mocht jij niet een al te grote fan van asfalt zijn zijn, dan hebben we vandaag een aantal leuke campers voor je gevonden. Deze ruige vrijheidsstrijders willen meer dan alleen snelwegen, deze jongens zijn gemaakt voor zanderige paden en het beklimmen van bergen.

Mitsubishi L400 4×4 Overlander expeditie (14.500,-)

We trappen af met een Japanse offroad kampioen. Deze vrijheidsstrijder komt uit 1999 en gaat al een tijdje mee, mede dankzij zijn betrouwbare motor. Daarnaast heeft de Japanner een aantal puike 4×4 upgrades gekregen waardoor hij nog net een stukje stoerder wordt. Zo beschikt de Mitsubishi over een handige ventilatieschacht, grove offroad banden, een waterzuiveringstank, compressorkoelbox, vrijwel nieuwe remmen, luchtfilter en versnellingsbak. Deze jongen is klaar voor een nieuw outdoor avontuur. Een dikke camper voor een prima prijs, meer informatie vind je hier.

Mercedes Vito 4×4 offroad (17.500,-)

Mocht je iets meer ruimte willen dan is deze ruige Mercedes iets voor jou. De Vito is verhoogd, heeft grove banden en een oersterke 4×4 automaat die hem geschikt maakt voor het echte offroad werk. Daarnaast is de Vito strak ingericht waardoor je in de achterbak kan koken met de achterklep omhoog. Verder tref je een groot tweepersoons bed, veel opbergruimte, watertanks, een zonnepaneel en een handig dakrek. Je kan al je spullen meenemen en hij trekt je met speels gemak over iedere berg heen. Meer informatie vind je hier.

Land Rover Defender 110 Hardtop 4×4 (22.500,-)

We sluiten af met een iconische 4×4 camper, een Land Rover Defender. Mocht je echt een dikke expeditie willen maken, dan is dit jouw ideale reispartner. De Land Rover beschikt over alles wat je maar nodig hebt. Ten eerste heeft de Britse camper een betrouwbare en gemakkelijk te repareren 300 TDI motor uit 1995. Verder heeft de Land Rover een handige daktent waar je in kan slapen, maar heeft hij ook slaapplekken in de achterbak! Daarnaast heeft hij een handig roofrack, verschillende tanks, compressors, koelkast, goede koeling en natuurlijk looks waar je ‘u’ tegen zegt. We hebben nog lang niet alles opgenoemd, dat moet jezelf maar even lezen. Meer informatie over de Land Rover vind je hier. Geniet nog wel even mee van de fantastische foto’s.

Meer camper occasions

Ben je niet zo’n opknapper? Check dan de andere Manners camper occasions.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.