Marlon Labrie
Marlon Labrie Auto's & Motoren 6 sep 2019
Leestijd: 3 minuten

Camper occasions: 3 betaalbare 4×4 campers gemaakt voor avontuur

Wekelijks speuren we het web af naar de mooiste tweedehands auto’s in Manners Occasions, maar campers komen daar niet aan het licht. Daarom hebben we hier een plek gecreëerd waar de ‘vrijheidsstrijders op wielen’ een nieuwe eigenaar kunnen vinden. Ditmaal drie excentrieke 4×4 campers waar mee geen enkel avontuur te gek is, waaronder een voormalige militaire Mercedes Cabrio.

Mercedes-Benz 4×4 cabrio camper (9.900)

Ben je op zoek naar een stoere en excentrieke camper met een militair randje die nog niemand heeft? Dan is dit de perfecte match. Deze oude Mercedes cabrio diende vroeger als legertruck maar is nu omgetoverd tot robuuste vrijheidsstrijder. De oude diesel biedt je eigenlijk alles wat je nodig hebt. Zo heeft de militaire Mercedes een ruime cabine met een breed bed, koelkast, kookruimte, hefdak en genoeg ruimte om spullen op te bergen. Een ander pluspuntje is dat je de cabine gewoon van de truck af kan halen. Voor deze jongen heb je dan ook een extra rijbewijs nodig. Je tikt de Mercedes-Benz cabrio voor 9.900 euro op de kop en meer informatie vind je hier.


Bron: Markplaats/Robert

Iveco WM 40.10 Overland (17.000,-)

Op nummer twee hebben we een soortgelijke vrijheidsstrijder staan als de eerste, alleen is deze wat moderner. Deze Iveco zag zijn levenslicht in 1989 en diende toen een lange tijd als busje voor de Belgische ME. Na die tijd is hij omgebouwd tot camper. Het interieur is zeer modern en is recent gerenoveerd. Je zit er goed bij en je beschikt over alles wat je nodig hebt. Door het hefdak kan je rechtop staan in de camper, met het diesel kookstel kook je alles wat je maar wil en je kan ontbijten op bed met de achterdeuren open. De camper is motorisch in orde en heeft pas 25.000 kilometer op de teller. Dat vraagt om meer toch? De Iveco camper kost je 17.000 euro en meer informatie vind je hier.


Bron: Marktplaats/Pim

Toyota 4-runner 4×4 (15.000,-)

Heb je geen extra rijbewijs, zoek je een kleine vrijheidsstrijder en hou je van avontuur? Dan is deze Toyota 4-runner 4×4 camper de perfecte match. Deze onverwoestbare Toyota SUV brengt jou maar al te graag naar nieuwe plekken. Je slaapt in deze Toyota op het dak in de daktent en verder heeft de SUV een aantal handige aanpassingen gekregen waardoor jouw trip erg comfortabel wordt. De camper beschikt over een luifel, ingebouwde opbergruimtes en een ladenblok, een koelkast, 130 watt zonnepaneel en een navigatie- en audioset. Daarnaast krijg je er nog een nieuwe set velgen en banden bij zodat je nog kilometers vooruit kan. Europa doorreizen met een volwaardige camper met een authentiek kampeergevoel, dat doe je voor een kleine 15.000 euro. Meer informatie over de camper vind je hier.


Bron: Marktplaats/ LGL

Meer camper occasions

Zitten hier niet de campers tussen die jij zoekt? Check dan de andere Manners camper occasions.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.