Redactie
Redactie Auto's & Motoren 25 sep 2018
Leestijd: 2 minuten

Camper Occasions: 3 toffe tweedehands campers onder de 12k (+ een Volkswagen busje)

Wekelijks speuren we het web af naar de mooiste tweedehands auto’s in Manners Occasions, maar campers komen daar niet aan het licht. Daarom hebben we hier een plek gecreëerd waar de ‘vrijheidstrijders op wielen’ een nieuwe eigenaar kunnen vinden. 

Man camper traveler

Waarom zou je een camper kopen als je ook gewoon een hele bus kunt aanschaffen? Hij verkeert nog in prima conditie en rijdt volgens de eigenaar als een luxe auto. Wel heb je een rijbewijs c nodig. De buscamper is acht meter lang en heeft een 6 cilinder turbo diesel onder de motorkap hangen. Meer info, vind je hier.

Tweedehands camper
Tweedehands camper Tweedehands camper Tweedehands camper Tweedehands camper Tweedehands camper Tweedehands camper

Mercedes 208 2.3 benz. Oldtimer 1977 – 8.999 euro

Hij is foeilelijk, maar wat maakt het uit. Voor negenduizend euro heb je een zeer degelijke Mercedes te pakken, waarmee je heerlijk op avontuur kunt. De camper is veertig jaar van dezelfde eigenaar geweest en is voor de komende twee jaar APK-goedgekeurd. Meer info, vind je hier.

Tweedehands camper
Tweedehands camper Tweedehands camper Tweedehands camper Tweedehands camper Tweedehands camper

Camper Ford Transit MK1 1972 – 4.500 euro

het is een opknapper, maar wat voor één! Het verbouwen is minstens zo leuk als het rijden. Een zeldzame oldtimer uit 1972. Hij is net opgeknapt en door de APK, gerenoveerd naar een met hout bekleedde casco om af te maken als volwaardige camper of foodtruck. De eigenaar: “Er is een betrouwbare basis gemaakt voor diegene die ermee door wilt. Zitten twee tijdelijke blokken in die een bed kunnen worden met een plank die er tussen past, deze kunnen eruit geschroefd worden”. Meer info, vind je hier.

Tweedehands Camper
Tweedehands Camper Tweedehands Camper Tweedehands Camper Tweedehands Camper Tweedehands Camper

Extra uitgelicht: Volkswagen T2 camper

Daar is ‘ie weer: het echte hippie busjes. Ontzettend tof ding natuurlijk, maar kost je een godsvermogen: 27.5k op precies te zijn. Daar krijg je wel een perfect verzorgde variant voor, maar het is aan jou om te bepalen of je het geld ervoor over hebt. Een opknapper zoals hierboven biedt wellicht veel meer plezier. Meer info, vind je hier.

Tweedehands Volkswagen camper
Tweedehands Volkswagen camper Tweedehands Volkswagen camper Tweedehands Volkswagen camper Tweedehands Volkswagen camper Tweedehands Volkswagen camper Tweedehands Volkswagen camper Tweedehands Volkswagen camper Tweedehands Volkswagen camper

Meer camper occasions

Zit hier niet je favoriete camper tussen? Check dan de andere Manners camper occasions

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.