Alrik de Jong
Alrik de Jong Eten & Drinken 3 apr 2020
Leestijd: 2 minuten

Zo maak je thuis een Whopper en andere beroemde fastfood-burgers

Burger King heeft de handen ineen geslagen met het reclamebureau Buzzman voor een serie pictorials. Nu kun je thuis een Whopper en andere beroemde burgers maken.

Leuk en aardig dat thuis zitten, maar je eetpatroon wordt wel héél gezond op deze manier. Eventjes ertussenuit naar de Burger King of McDonald’s zit er even niet in. Maar wees gerust, die Whopper zet je zelf ook zo in elkaar. En geloof ons: dit gaat lekkerder smaken dan je gewend bent.

Burger King Frankrijk deelt recept van beroemde burgers

Het gaat om een initiatief van Burger King Frankrijk. Dat betekent dat de burgers er niet alleen lekkerder uitzien dan de werkelijkheid, maar ook nog eens lekkerder klinken. Le Whopper de la Quarantaine; ja, dan beginnen wij spontaan te watertanden. Bekijk de recepten hieronder. Je moet je gezonde verstand (toch nog iets gezonds) gebruiken om de broodjes te bouwen.

Le Whopper de la Quarantaine

Wat de Big Mac is voor McDonald’s, is de Whopper voor Burger King. Zo maak je de klassieke burger.

Le Big Fish de la Quarantaine

Een van die burgers van de Amerikaanse fastfoodketen die je altijd mét kaas bestelt. Thuis maken dat ding, en snel.

Le Steakhouse de la Quarantaine

Niet de bekendste burger van de Burger King, wel een héél lekkere. Zo maak je hem thuis.

Meer burgers om thuis te maken

Houd het Twitter-account van Buzzman in de gaten voor nieuwe recepten van beroemde burgers als de Whopper. Op de foto linksonder in de onderstaande tweet zie je overigens ook nog het recept van Le Big King de la Quarantaine.

Check ook het nieuwe logo van McDonald’s, waarmee de fastfoodketen wil vertellen dat sociale afstand houden belangrijk is. Deze campagne kreeg minder lof dan de bovenstaande campagne van Burger King op dit moment krijgt.

Check ook: Tips om thuis gezond en fit te blijven en virusfabels om te vergeten

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.