Noah Korevaar
Noah Korevaar Films & Series 16 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Borat is nu alweer terug met meer chaos en een gevaarlijke trailer

Borat is nu alweer terug! Maak kennis met de eerste trailer voor Borat Supplemental Reportings Retrieved From Floor of Stable Containing Editing Machine.

Later deze maand gaan we ontdekken of Sacha Baron Cohen met zijn tweede Borat-film Oscars gaat scoren. Die worden op 26 april uitgereikt.

Wereldrecord voor Borat

Borat Subsequent Moviefilm: Delivery of Prodigious Bribe to American Regime for Make Benefit Once Glorious Nation of Kazakhstan, een hele mond vol, is genomineerd voor twee van de gouden beeldjes.

De 49-jarige komiek, acteur en filmmaker kon pas in ieder geval al champagne drinken. De titel van de tweede Borat-film is namelijk zo ontzettend lang, dat hij er een Guinness World Record mee heeft gebroken. Het is de langste titel van een voor een Oscar genomineerde film ooit. Daarmee verslaat Cohen een film uit 1965.

Borat is nu alweer terug

Oscars of niet, Cohen en Amazo Prime Video hebben een traktatie voor fans klaar staan. Vanuit het niks is er namelijk een trailer uitgekomen voor het volgende Borat-project: Borat Supplemental Reportings Retrieved From Floor of Stable Containing Editing Machine.

Ja, we hebben het geteld: deze titel is 23 tekens korter dan de vorige. Geen nieuw wereldrecord dus. De Amazon Original is geen volledig nieuw film, maar meer een soort bonusfilm voor Borat Subsequent Moviefilm.

Inclusief extra beelden van de meest iconische scènes uit de film, maar ook compleet nieuwe sequences die uit Borat Subsequent Moviefilm zijn geknipt. Daarnaast kun je rekenen op een uniek kijkje achter de schermen. Een soort DVD-extraatjes compilatie, lijkt het dus te worden.

Zeldzaam heftig

Het wordt in ieder geval weer heftig. Alleen al in de trailer zien we hoe een vermomde Sacha Baron Cohen de deuren van zijn camper moet barricaderen om woedende geprankte slachtoffers buiten de deur te houden.

​ “Blijf gewoon doorgaan, want als je stopt, komen we in een gewelddadige situatie terecht”, waarschuwt Cohen de chauffeur met zijn eigen stem, waarmee hij dus op zeldzame wijze stopt met zijn rol spelen. Oftewel, serious business.

Snel op Amazon Prime Video

Of die combinatie tussen hilarische satire en gevaarlijke pranks onderhoudend genoeg blijft, gaan we snel ontdekken. Amazon Prime Video heeft helaas nog geen releasedatum bekendgemaakt, maar belooft dat de film snel eraan komt.

Borat breekt wereldrecord uit 1965 dankzij Oscar-nominaties

Borat Supplemental Reportings Retrieved From Floor of Stable Containing Editing Machine
💥 (Afbeelding: Amazon)

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.