Redactie
Redactie Hebbedingen 30 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Nieuwe boek Jack Plooij is must have voor F1-fans (en wij geven ‘em weg)

Hij is misschien niet meer zo prominent op de buis als vorig seizoen, maar Jack Plooij is nog steeds met afstand de bekendste pitreporter van ons land. Met al zijn ervaring, connecties en gevoel voor humor nam hij Nederlandse fans mee in de wondere wereld van de Formule 1. Op televisie, maar ook in zijn nieuwe boek: Jack in de pits.

In zijn nieuwe boek neemt Jack Plooij je mee terug naar één van de meest bewogen seizoenen uit de Formule 1 geschiedenis. Zoals de tagline van het boek (off the record-verhalen over de Formule 1) al doet vermoeden, gaat het daarbij niet alleen over wat er op de baan gebeurde. In Jack in de pits krijgen we juist een kijkje achter de schermen.

Jack Plooij vertelt je de verhalen die je nog niet kent

Op de voor hem zo kenmerkende manier vertelt Jack Plooij over het leven in een portacabin, zijn avonturen tijdens de legendarische Grand Prix van Zandvoort, de vete tussen Christian Horner en Toto Wolff en natuurlijk de wereldtitel van Max Verstappen. Zo kun je het Formule 1 seizoen van 2021 nog een keer herbeleven, maar dan wel aangevuld met een uniek kijkje achter de schermen.

Jack in de pits Jack Plooij Formule 1
Jack in de pits (Afbeelding: Spectrum)

Zoals je mag verwachten van Jack Plooij zijn al deze bijzondere verhalen met veel humor en nuchterheid op papier gezet. Hierdoor leest Jack in de pits lekker weg en heb je het gevoel dat je naast de welbekende pitreporter staat terwijl hij zijn avonturen beleeft. Een absolute aanrader voor iedereen die het afgelopen Formule 1 seizoen nog een keer wil herbeleven.

Win het boek Jack in de pits

Jack in de pits ligt nu in de (online) winkels en is verkrijg als fysiek boek of als e-book. Op echt papier lezen kost je 20 euro. De digitale versie haal je voor 12,99 euro binnen op je e-reader. Mocht je benieuwd zijn naar de avonturen van Jack Plooij, dan kun je deze dus nu bestellen. Maar je kunt ook ons lief aankijken, want wij geven de fysieke versie weg.

Daar hoef je bijna niks voor te doen. Het enige wat we van je vragen is om ons te volgen op Instagram via @mannersnl. Stuur ons daar vervolgens een DM om te laten weten dat je wil winnen. Dit kan tot volgende week donderdag. Een dag later wordt de winnaar willekeurig gekozen en op de hoogte gebracht.

Op deze winactie zijn de algemene actievoorwaarden Mediahuis van toepassing. Door deel te nemen geeft de deelnemer toestemming voor gebruik van zijn persoonsgegevens conform het bepaalde in de privacyverklaring van Mediahuis.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.