Pim Jansen
Pim Jansen Entertainment 14 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

De verjaardag van Beyoncé telde meer sterren dan het MET Gala

Beyoncé vierde afgelopen week haar 41e verjaardag. Het feestje trok bij wijze van spreken meer celebs dan de rode lopers van de Emmy Awards en het MET Gala bij elkaar.

Kim Kardashian, Machine Gun Kelly, Bella Hadid, Adele, normaal zie je ze shinen op de rode loper van een of andere awardshow. Mochten ze daar al zin in hebben. Voor de verjaardag van Beyoncé maken de groten der aarde in ieder geval een plekje vrij in de agenda, zo blijkt.

De 41e verjaardag van Beyoncé

Het feest vond plaats in de mansion van Beyoncé en Jay-Z in Bel Air, een rijke en exclusieve woonwijk in het westen van Los Angeles. Veel celebs hebben daar een huis, dus je zou het bijna een buurtfeestje kunnen noemen.

Het feestje ter ere van de 41e verjaardag van Beyoncé had het thema ‘roller disco’. Daar gingen Kim Kardashian, Kelly Rowland, Machine Gun Kelly, Megan Fox en andere celebs lekker op.

Meer celebs dan het MET Gala en de Emmy Awards

Wie de celebs op de rode loper van van de Emmy Awards 2022 zag, ontdekte vast de er veel grote namen ontbraken. Een van de oorzaken is ongetwijfeld de verjaardag van Beyoncé. En naar verluidt ging dat er behoorlijk gezellig aan toe.

Alsof er een MET Gala of awardshow plaatsvond, kwamen de celebs aan in hun beste outfits. Adele, Lily-Rose Depp, Drake, Michael B. Jordan, Beyoncé en Jay-Z zelf, ze hadden er op het oog allemaal zin in. We zijn altijd benieuwd hoe ruig (of juist niet) het er echt aan toe gaat op dit soort feestjes. De foto’s en berichten hinten in ieder geval naar een onvergetelijke avond.

Maak ook kennis met de Nederlandse fotografe Carlijn Jacobs, die deze foto’s schoot voor Renaissance, het nieuwe album van Beyoncé.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.